barisinbow
Normal Üye
Kullanıyorum tavsiye ederim kurulumda çok yardımcı oldular sağolsun arkadaşlar
Suan sadece papara ve ininal destekliyoruz banka yakin zamanda gelemeyebilir hile yaklasik 6 aydir bansiz bir sekilde calismaktadir satisini simdi yapmaya karar verdik malesef fiyatlarimiz bu sekilde fakat sunucuyua gelerek deneme surumunden faydalanabilirsiniz yada cekilislere katilarak sansinizi deniyebilirsiniz .banka dan para gonderebılıyor muyuz ban rıskı varmı bırde fıyatta ındırım varmı
gelırsem maın hesapta oynarsam hıleyle zararı karsılıyor musnSuan sadece papara ve ininal destekliyoruz banka yakin zamanda gelemeyebilir hile yaklasik 6 aydir bansiz bir sekilde calismaktadir satisini simdi yapmaya karar verdik malesef fiyatlarimiz bu sekilde fakat sunucuyua gelerek deneme surumunden faydalanabilirsiniz.
ben sizin neyden ban yiyip yemediginizi bilemem kusura bakmayingelırsem maın hesapta oynarsam hıleyle zararı karsılıyor musn
Niye karşılasın hile açan zaten riski üstüne alırgelırsem maın hesapta oynarsam hıleyle zararı karsılıyor musn
Adam doğru söylüyo.Niye karşılasın hile açan zaten riski üstüne alır
o tamamen sizin hazirladiginiz confige bagli rage bir config hazirlayin operator alip duvarin yanina aimi koyun siz daha adami gormeden hile adami oldurucek zaten bu hali icin video hazirlamayi dusunuyorum triggerbotumuz gayet kaliteli fakat genelde insanlar triggerbot ile aimbotu karistiriyor vandal alip adamin uzerine rushlayinca adam olucek saniyorlar triggerbotun kullanimina alismaniz gerekmektedir ve alisinca kullanimi gayet keyifli oluyorağir legite benziyor undetected oldugu sürece ban attırmaz bence