o zaten var da mesela ai aimbotlsr için sağlam gpu lazım, bunun için öyle bir şey gerekmiyor mulenovo laptoplarla bile kullanabilirsin. 2. El laptoplara bakabilirsin.
Discord oqef bana ulaş çözelim sana pc2. pc nasıl halledebiliriz fiyat performans olarak ve dma için alacağımız sistemde neler önemli nelerin iyi olması lazım.
sanırım mini pcler de varmış ama bilgim yok bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
dma ile oynayacaksan gerek yok. sadece aimbot makcu kullanacaksan valo için color kullanabilirsin.o zaten var da mesela ai aimbotlsr için sağlam gpu lazım, bunun için öyle bir şey gerekmiyor mu
discord ismini ver arkadaşım bilgisiyarcı ayarlıyalım sana2. pc nasıl halledebiliriz fiyat performans olarak ve dma için alacağımız sistemde neler önemli nelerin iyi olması lazım.
sanırım mini pcler de varmış ama bilgim yok bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim
Ai aimbot için gpu lazım, fuser esp yoksa igpu iş yapıyor zaten. Bende gerekli her türlü ekipman/bilgisayar parçası mevcut. Dma için test edilmiş f/p sistemler dahi mevcut. Valo için makcu ai iambotlar zart zurt ev zaten çöplüğe döndü ne lazımsa tek mesaja sende .hocam ulaşacağım size eve gidince de. ai aimbotlar için gpu lazım evet ama dma için lazım mı onu anlamadım dmada fps oyunu oynucam
hocam benim anlamadıgım mevzu hala şu ben DMA alacağım. Laptopumun (2. pc) gpusu dahili gpu. Yani aimbot kullanamaz mıyımAi aimbot için gpu lazım, fuser esp yoksa igpu iş yapıyor zaten. Bende gerekli her türlü ekipman/bilgisayar parçası mevcut. Dma için test edilmiş f/p sistemler dahi mevcut. Valo için makcu ai iambotlar zart zurt ev zaten çöplüğe döndü ne lazımsa tek mesaja sende .