faceit bp dma için yapanlar var diolar dogrumu ?Faceit en sıkıntılısı 75T nin aşağısını önermem ama fw/bios çok problem olacak şimdiden kolay gelsin.
katılıyorum exampledma da yeni türede dma boş artık hepsi sc4msc4m hepsi kanka dma bitti
Ne anlatıyorsunuz hocam benden ürün mü aldınız yoksa asalak mısınız? Bir varsayıma nasıl bu kadar güvenebilirsiniz aklım almıyor .dkatılıyorum exampledma da yeni türede dma boş artık hepsi sc4m
ben sana inanıyorum dostum arkandayımkatılıyorum exampledma da yeni türede dma boş artık hepsi sc4m
@ExampleDMA DMA konusunda yardım alabileceğin bir satıcı.Merhabalar faceitte kullanmalık dma almak istiyorum lakin nasıl ve ne tür dma almam gerektiğini bilmiyorum bu konu da bilgili arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.
1 kişiye satışım yok muengelli kardeşim dmaturkey neden milleti dolandırdı dma piyasası bittiği için sende 1-2 kişiye satış yaparsın bekletirsin adamları kargo geliyo yok öyle yok şöyle sonra clasic dma bitti artık 2 - 3 haftaya seninde konunu görürüz 1 kişiye satışın bile yok gelmişsin burda boş hava kesiyon
kral sen anlamıyor musun dma çöp artık tespit ediliyor + olarak sunucuya bot bastığın çok belli bari biraz kaliteli bot bassaydın xD sc4m olduğun burdan belli bide gitmiş trusted almış1 kişiye satışım yok muGir bakayım sunucuma bak customerlarıma böyle bir şeyi biliyormuş gibi davranıp cahil olan tipler var ya ah siz ne kadarda komiksiniz üzülüyorum
Tamam haklısın DMA yıllardır kullanılan bir yöntem ancak sen bitirdin nooo!
![]()
Evet yapılabiliyor ama ne kadar dayanır bilmem.faceit bp dma için yapanlar var diolar dogrumu ?