DMA hk.

atessd

Platinum Üye
İletişim
Merhabalar faceitte kullanmalık dma almak istiyorum lakin nasıl ve ne tür dma almam gerektiğini bilmiyorum bu konu da bilgili arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinirim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
katılıyorum exampledma da yeni türede dma boş artık hepsi sc4m
Ne anlatıyorsunuz hocam benden ürün mü aldınız yoksa asalak mısınız? Bir varsayıma nasıl bu kadar güvenebilirsiniz aklım almıyor .d

engelli kardeşim dmaturkey neden milleti dolandırdı dma piyasası bittiği için sende 1-2 kişiye satış yaparsın bekletirsin adamları kargo geliyo yok öyle yok şöyle sonra clasic dma bitti artık 2 - 3 haftaya seninde konunu görürüz 1 kişiye satışın bile yok gelmişsin burda boş hava kesiyon
1 kişiye satışım yok mu :D Gir bakayım sunucuma bak customerlarıma böyle bir şeyi biliyormuş gibi davranıp cahil olan tipler var ya ah siz ne kadarda komiksiniz üzülüyorum :D Tamam haklısın DMA yıllardır kullanılan bir yöntem ancak sen bitirdin nooo!

3415cdd0b993273b877f62eda19ec054.jpg

alacaksan yabancılardan temin edebilirsin ama gümrük vergisi falan icine giriyor en az cebinde 120k olması lazım

Faceit için mutlaka paylaşımsız (1:1) firmware yüklü bir LeetDMA v1.2 veya Enigma X1 alman gerekiyor.

1 kişiye satışım yok mu :D Gir bakayım sunucuma bak customerlarıma böyle bir şeyi biliyormuş gibi davranıp cahil olan tipler var ya ah siz ne kadarda komiksiniz üzülüyorum :D Tamam haklısın DMA yıllardır kullanılan bir yöntem ancak sen bitirdin nooo!

3415cdd0b993273b877f62eda19ec054.jpg
kral sen anlamıyor musun dma çöp artık tespit ediliyor + olarak sunucuya bot bastığın çok belli bari biraz kaliteli bot bassaydın xD sc4m olduğun burdan belli bide gitmiş trusted almış

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt