Çözüldü Divine soft ware teslim edilmeyen ürün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Özel mesaj gönderdim. Özel mesajdan lütfen bana bir video çekip bilgisayardan yani masaüstünden bankanıza girip sansürsüz bir şekilde bu ödemenin gerçekten gerçekleştiğini gösteren kanıt sunabilir misiniz? Bankadan dekont ekstresine girerken herhangi bir düzenleme yada sansür olmadan sayfayı yenileyip öğeyi denetle yapmadığını kanıtlayarak bana bu ödemeyi gerçekten yaptığınızı bir video ile kanıtlayın.
Kuzenim attı parayı yurtdışında olduğum için zaten inkar etmiyorlar parayı divinesoftware paranın onlara geçtigine daire onlarında kabul ettiklerine dair ssler var ve resimin orjinal dekontu var iletebilirim

@DivineSoftware Böyle bir transfer size gerçekleştimi? EFT/Havale işlemlerinde ne yazık ki para geri çekilemiyor ve geri alınamıyor. Ancak kredi kartı ödemelerinde ücretsiz backorder/chargeback ile alınıyor. Üyenin parayı geri çektiğine dair somut bir deliliniz var mı?

@Osmankalkan Dekont üzerinde oynama yapmış olabilirsiniz. Çünkü bariz bir şekilde göze çarpan detaylar ve simetri hataları var. Bankanıza girip sayfayı yenilerken bir video çekebilir misiniz? Böylelikle anlık olarak videoda gerçekten gönderdiğinize dair kanıtlar görünsün. Bunu bana özel mesaj yoluyla gönderin. Size bir mesaj gönderdim.
https://cheatglobal.com/konu/divine-soft-ware-teslim-edilmeyen-ueruen.65694/#post-1213318

proxy.png

proxy.png

image.png
Burda gelen parada gönderdigi paranin iptalide gözüküyor zaten

Kuzenim attı parayı yurtdışında olduğum için zaten inkar etmiyorlar parayı divinesoftware paranın onlara geçtigine daire onlarında kabul ettiklerine dair ssler var ve resimin orjinal dekontu var iletebilirim
Somut bir delil sunmanız gerek, söylediğimi yapmazsanız uzaklaştırılacaksınız.

Yalnızca @DivineSoftware adlı üyenin açıklamaları kabul edilecek. Yazmaya devam ederseniz uzaklaştırılırsınız.
Gonderdigi 80 euroda mtcn adresi yok 1.5hafta boyunca mtcn adresi istedim vermedi gonderdigi 25 euronun mtcn adresindede parayi iptal ettigi gozukuyo toplamda bize 105 euro ödemesi lazim aldigi ürünlerin keylerini hala silmedik 78 euroluk bi ödeme yapti ödeme geldi evet ama bizim 105 euromuz nerde ? Bana 200euro iade ediceksiniz diyor ama ortada gönderdiği para yok 78 doları aldığı external ürüne saydik normalde 80 euro zaten :/

Gonderdigi 80 euroda mtcn adresi yok 1.5hafta boyunca mtcn adresi istedim vermedi gonderdigi 25 euronun mtcn adresindede parayi iptal ettigi gozukuyo toplamda bize 105 euro ödemesi lazim aldigi ürünlerin keylerini hala silmedik 78 euroluk bi ödeme yapti ödeme geldi evet ama bizim 105 euromuz nerde ? Bana 200euro iade ediceksiniz diyor ama ortada gönderdiği para yok 78 doları aldığı external ürüne saydik normalde 80 euro zaten :/
_HPAjDvSM.png

Peki bu sse açıklamanız nedir? bu hesap banlanmıcakmı kim olduğu bile belli değil attığım para easy spooferdı hani

Olay konuyu açan şahısla birebir aramda geçiyor dilerseniz gruba çekin bizi daha detaylı konuşalım
sunucudan sovup atarken bende oyle dusunmustum

İki tarafta beni discord üzerinden eklesin.

Discord : Meistervevo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt