Çözüldü Divine soft ware teslim edilmeyen ürün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1.Key nerde?
2. Sordugum soruya cevap veriniz
3. Konu dağıtma ben açıklamamı yaptım
4.78 doları benden neden aldınız bunun cevabı eğer gene boş yere konuyu dağıtırsanız yazmıyacam
external keyin sende kardeşim key reset için yazdın da ben mi resetlemedim?

Üsteki mesajlarım geçerlidir neden resliyorsunki onuda anlamadım ? konuyu dağıtmayalım
Dostum senin attığın 105 euro geçmedi mtcn adresinden checklediğimizde iptal ettiğin gözüküyor biz sana ne dedik 105 euro geçmeden attığın 2.parayi iade geçmeyiz 105euroyu yolladiktan sonra iptal etmişsin hala konuyu uzatiyosun benim 27 euro mu vermen lazım

@Osmankalkan Lütfen kanıt atın. Halen daha kanıt göremiyoruz.
Sayın kurucum defalarca kez konu açıp platformdan ban yiyen birisi oqef daha öncede inceleyip sorunu çözdü hala konuların altına dolandiriciymisiz gibi lanse ediliyor arkadas 105 euro attigini soyledi 4 gun icinde gecicegini soyledi dekont iletti 2 hafta sonra para bize gecmeyince 78 euro icin konu acti o konudada 105euroyu gonderirken iptal ettigi ciktigi ortaya hala yan hesaplardan konu açıp forumu mesgul ediyor

@DivineSoftware Böyle bir transfer size gerçekleştimi? EFT/Havale işlemlerinde ne yazık ki para geri çekilemiyor ve geri alınamıyor. Ancak kredi kartı ödemelerinde ücretsiz backorder/chargeback ile alınıyor. Üyenin parayı geri çektiğine dair somut bir deliliniz var mı?

@Osmankalkan Dekont üzerinde oynama yapmış olabilirsiniz. Çünkü bariz bir şekilde göze çarpan detaylar ve simetri hataları var. Bankanıza girip sayfayı yenilerken bir video çekebilir misiniz? Böylelikle anlık olarak videoda gerçekten gönderdiğinize dair kanıtlar görünsün. Bunu bana özel mesaj yoluyla gönderin. Size bir mesaj gönderdim.

@DivineSoftware Böyle bir transfer size gerçekleştimi? EFT/Havale işlemlerinde ne yazık ki para geri çekilemiyor ve geri alınamıyor. Ancak kredi kartı ödemelerinde ücretsiz backorder/chargeback ile alınıyor. Üyenin parayı geri çektiğine dair somut bir deliliniz var mı?

@Osmankalkan Dekont üzerinde oynama yapmış olabilirsiniz. Çünkü bariz bir şekilde göze çarpan detaylar ve simetri hataları var. Bankanıza girip sayfayı yenilerken bir video çekebilir misiniz? Böylelikle anlık olarak videoda gerçekten gönderdiğinize dair kanıtlar görünsün. Bunu bana özel mesaj yoluyla gönderin. Size bir mesaj gönderdim.
Havale ve eftde para geri çekilmedi western union mtcn adresini yollayim tekrar teyit edin

sayın kurucum ben bunlara enpara üzerinden 75 dolar para attım enparadan bana ürün teslim etmediler bana o ürün teslim etsinler o zaman veya o attıgım 75 doları iade etsinler ürünlerini kullanmıyorum keyimi iptal etmişler
Özel mesaj gönderdim. Özel mesajdan lütfen bana bir video çekip bilgisayardan yani masaüstünden bankanıza girip sansürsüz bir şekilde bu ödemenin gerçekten gerçekleştiğini gösteren kanıt sunabilir misiniz? Bankadan dekont ekstresine girerken herhangi bir düzenleme yada sansür olmadan sayfayı yenileyip öğeyi denetle yapmadığını kanıtlayarak bana bu ödemeyi gerçekten yaptığınızı bir video ile kanıtlayın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Üst Alt