Çözüldü Divine soft ware teslim edilmeyen ürün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Osmankalkan

Bronz Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : DivineSoftware
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : TESLIM EDILMEYEN ÜRÜN
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir :31.12.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu
: https://cheatglobal.com/members/divinesoftware.261174/

Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;1- 2-
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;

Merhaba, Saygideger Cheat Global Yetkilileri ve Kullanicilari.
Divine Software ile yasamis oldugum konu nedeniyle yeni konular açamamaktaydım sukur isi gucu birakip actim. Yeni açtigim bütün hesaplar spam'a düsmektedir. Konu ile ilgili Cheat Global Discord üzerinden bir ticket actim ancak bir önceki basvurumda red cevabi aldigim için talep uezrine orjinal dekontu acik bilgilerce sunmama ve kanitlar sunulmasina ragmen yeni basvurum dikkate alinmamis ve biletim kapanmistir. muhattap olabilecegim kimse bulunmamaktadir. bu vesileyle konumu gündeme ve sizlere sunmaktayım.
22.12.2024 tarihinde "Easy Pro" adli ürünü satin almak için 78 dolar ödeme yaptim. Para Divine gecmistir fakat bir haftalik bekleyise ragmen ürün teslim edilmemistir ve tarafima ne ürün teslim edilmistir ne de ödeme iade edilmistir.31.12.24 tarihinde urun veaya ucret iadesi yapilamayacagi belirtilmiştir.
Western konusunda ise islem iptal edilmistir ve konu kapatilmistir. Hiçbir yetkili sorumluluk almamaktadir ve konu kapanmistir.

Talebim:

Mevcut yapilan ödeme için gerekli kisiler ile görüsülüp ücretin iadesi veya urunun satin alinmasidir ve gerekli kisilere gerekli yaptirimlarin uygulanmasidir.
Su anki açamada adaletsizlik oldugunu düsünmekteyim ve
kimse sorumluluk almamaktadir. konuyu asla gundeme getirmemektedirler . ve bu sayede konu kapnamaktadir.
yapilan forumlari ve hesaplari silmektediler, divine ise cevap vermemekte ve sorumluluk almamaktadir. ve cozum odakli hic bir yaklasiim sunulmamaktadir. ve daha fazla iletiism kurmamaktadır .
gerekli kiislerce tarafsiz ve cozum odakli yaklasiminizi talep ediyorum. + ancak bu sekilde taleplerim silinmeye ve goz ardi edilmeye devam edilirsem karsi taraf hic bi sey yapmadan kazanc saglamis olacak.

linkler ,

Konu tekrar değerlendirmeye alındı.

Bu mesajımın altına yorum atan konuyla ilgisiz üyeler 1 gün banlanacaktır.

@DivineSoftware Açıklama yapın eğer böyle bir durum varsa kendinizi savunun yada iade yapın.

@Osmankalkan Gerçek bir dekont atın eğer dekont sahteyse kalıcı uzaklaştırılacaksınız.
# Elle tutulur bir kanıt sunun ve delil, gerekçe gösterin. Sahte delil gösterirseniz uzaklaştırılacaksınız.

Bu mesajımın altına yorum atan üye olursa 1 gün banlanacaktır.

@DivineSoftware Açıklama yapın eğer böyle bir durum varsa kendinizi savunun yada iade yapın.

@Osmankalkan Gerçek bir dekont atın eğer dekont sahteyse kalıcı uzaklaştırılacaksınız.
# Elle tutulur bir kanıt sunun ve delil, gerekçe gösterin. Sahte delil gösterirseniz uzaklaştırılacaksınız.
Hatırlarsanız, bu arkadaş aynı konuyu 1 hafta öncede açmıştı ve sanırsam @oQeF incelemişti

ve atılan paraların iptal edildiği kanıtlanmıştı

Hatırlarsanız, bu arkadaş aynı konuyu 1 hafta öncede açmıştı ve sanırsam @oQeF incelemişti

ve atılan paraların iptal edildiği kanıtlanmıştı

Kanıt ve gerekçe sunma şansınız var mı? Eğer sizin attığınız kanıtlar gerçekse ve haklı bulunursa üye kalıcı olarak uzaklaştırılacak.

Kanıt ve gerekçe sunma şansınız var mı? Eğer sizin attığınız kanıtlar haklı bulunursa üye kalıcı olarak uzaklaştırılacak.
@prux adlı bir hesab vardı onun açtıgı konuyu bulmayı deniyim.

şikayeti @prux açmıştı. ve ban yemişti tüm paraları iptal etmiş ve paralar bize geçmedi

bize geçen para ile zaten en başta extfull ürünü almıştı ve keyi duruyor

Son düzenleme:
proxy.png

proxy.png

image.png

Konu kanıtlanmasına rağmen başka konulara spam atmış, 3-4tane yan hesap açıp adımızı boş yere karalamaya devam etmişti arkadaş

Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : DivineSoftware
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : TESLIM EDILMEYEN ÜRÜN
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir :31.12.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu
: https://cheatglobal.com/members/divinesoftware.261174/

Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;1- 2-
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;

Merhaba, Saygideger Cheat Global Yetkilileri ve Kullanicilari.
Divine Software ile yasamis oldugum konu nedeniyle yeni konular açamamaktaydım sukur isi gucu birakip actim. Yeni açtigim bütün hesaplar spam'a düsmektedir. Konu ile ilgili Cheat Global Discord üzerinden bir ticket actim ancak bir önceki basvurumda red cevabi aldigim için talep uezrine orjinal dekontu acik bilgilerce sunmama ve kanitlar sunulmasina ragmen yeni basvurum dikkate alinmamis ve biletim kapanmistir. muhattap olabilecegim kimse bulunmamaktadir. bu vesileyle konumu gündeme ve sizlere sunmaktayım.
22.12.2024 tarihinde "Easy Pro" adli ürünü satin almak için 78 dolar ödeme yaptim. Para Divine gecmistir fakat bir haftalik bekleyise ragmen ürün teslim edilmemistir ve tarafima ne ürün teslim edilmistir ne de ödeme iade edilmistir.31.12.24 tarihinde urun veaya ucret iadesi yapilamayacagi belirtilmiştir.
Western konusunda ise islem iptal edilmistir ve konu kapatilmistir. Hiçbir yetkili sorumluluk almamaktadir ve konu kapanmistir.

Talebim:

Mevcut yapilan ödeme için gerekli kisiler ile görüsülüp ücretin iadesi veya urunun satin alinmasidir ve gerekli kisilere gerekli yaptirimlarin uygulanmasidir.
Su anki açamada adaletsizlik oldugunu düsünmekteyim ve
kimse sorumluluk almamaktadir. konuyu asla gundeme getirmemektedirler . ve bu sayede konu kapnamaktadir.
yapilan forumlari ve hesaplari silmektediler, divine ise cevap vermemekte ve sorumluluk almamaktadir. ve cozum odakli hic bir yaklasiim sunulmamaktadir. ve daha fazla iletiism kurmamaktadır .
gerekli kiislerce tarafsiz ve cozum odakli yaklasiminizi talep ediyorum. + ancak bu sekilde taleplerim silinmeye ve goz ardi edilmeye devam edilirsem karsi taraf hic bi sey yapmadan kazanc saglamis olacak.

linkler ,
Divine gecmistir fakat bir haftalik bekleyise ragmen ürün teslim edilmemistir

Attığın dekontlarda mtcn adresi bile yok, 2 kere bankaya gittik hepsi hata veriyor. sorgulattığımızda iptal edilmiş olarak gözüküyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt