Osmankalkan
Bronz Üye
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : DivineSoftware
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : TESLIM EDILMEYEN ÜRÜN
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir :31.12.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/members/divinesoftware.261174/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;1-
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
Divine Software ile yasamis oldugum konu nedeniyle yeni konular açamamaktaydım sukur isi gucu birakip actim. Yeni açtigim bütün hesaplar spam'a düsmektedir. Konu ile ilgili Cheat Global Discord üzerinden bir ticket actim ancak bir önceki basvurumda red cevabi aldigim için talep uezrine orjinal dekontu acik bilgilerce sunmama ve kanitlar sunulmasina ragmen yeni basvurum dikkate alinmamis ve biletim kapanmistir. muhattap olabilecegim kimse bulunmamaktadir. bu vesileyle konumu gündeme ve sizlere sunmaktayım.
22.12.2024 tarihinde "Easy Pro" adli ürünü satin almak için 78 dolar ödeme yaptim. Para Divine gecmistir fakat bir haftalik bekleyise ragmen ürün teslim edilmemistir ve tarafima ne ürün teslim edilmistir ne de ödeme iade edilmistir.31.12.24 tarihinde urun veaya ucret iadesi yapilamayacagi belirtilmiştir.
Western konusunda ise islem iptal edilmistir ve konu kapatilmistir. Hiçbir yetkili sorumluluk almamaktadir ve konu kapanmistir.
Talebim:
Mevcut yapilan ödeme için gerekli kisiler ile görüsülüp ücretin iadesi veya urunun satin alinmasidir ve gerekli kisilere gerekli yaptirimlarin uygulanmasidir.
Su anki açamada adaletsizlik oldugunu düsünmekteyim ve
kimse sorumluluk almamaktadir. konuyu asla gundeme getirmemektedirler . ve bu sayede konu kapnamaktadir.
yapilan forumlari ve hesaplari silmektediler, divine ise cevap vermemekte ve sorumluluk almamaktadir. ve cozum odakli hic bir yaklasiim sunulmamaktadir. ve daha fazla iletiism kurmamaktadır .
gerekli kiislerce tarafsiz ve cozum odakli yaklasiminizi talep ediyorum. + ancak bu sekilde taleplerim silinmeye ve goz ardi edilmeye devam edilirsem karsi taraf hic bi sey yapmadan kazanc saglamis olacak.
linkler
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : TESLIM EDILMEYEN ÜRÜN
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir :31.12.2024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : https://cheatglobal.com/members/divinesoftware.261174/
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;1-
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
2-
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ;
Merhaba, Saygideger Cheat Global Yetkilileri ve Kullanicilari.Divine Software ile yasamis oldugum konu nedeniyle yeni konular açamamaktaydım sukur isi gucu birakip actim. Yeni açtigim bütün hesaplar spam'a düsmektedir. Konu ile ilgili Cheat Global Discord üzerinden bir ticket actim ancak bir önceki basvurumda red cevabi aldigim için talep uezrine orjinal dekontu acik bilgilerce sunmama ve kanitlar sunulmasina ragmen yeni basvurum dikkate alinmamis ve biletim kapanmistir. muhattap olabilecegim kimse bulunmamaktadir. bu vesileyle konumu gündeme ve sizlere sunmaktayım.
22.12.2024 tarihinde "Easy Pro" adli ürünü satin almak için 78 dolar ödeme yaptim. Para Divine gecmistir fakat bir haftalik bekleyise ragmen ürün teslim edilmemistir ve tarafima ne ürün teslim edilmistir ne de ödeme iade edilmistir.31.12.24 tarihinde urun veaya ucret iadesi yapilamayacagi belirtilmiştir.
Western konusunda ise islem iptal edilmistir ve konu kapatilmistir. Hiçbir yetkili sorumluluk almamaktadir ve konu kapanmistir.
Talebim:
Mevcut yapilan ödeme için gerekli kisiler ile görüsülüp ücretin iadesi veya urunun satin alinmasidir ve gerekli kisilere gerekli yaptirimlarin uygulanmasidir.
Su anki açamada adaletsizlik oldugunu düsünmekteyim ve
kimse sorumluluk almamaktadir. konuyu asla gundeme getirmemektedirler . ve bu sayede konu kapnamaktadir.
yapilan forumlari ve hesaplari silmektediler, divine ise cevap vermemekte ve sorumluluk almamaktadir. ve cozum odakli hic bir yaklasiim sunulmamaktadir. ve daha fazla iletiism kurmamaktadır .
gerekli kiislerce tarafsiz ve cozum odakli yaklasiminizi talep ediyorum. + ancak bu sekilde taleplerim silinmeye ve goz ardi edilmeye devam edilirsem karsi taraf hic bi sey yapmadan kazanc saglamis olacak.
linkler
,