psipon44778
Silver Üye
@shadow728 nerdes,n reis uyuma sakın
Dostum seni bir taşlarım yerinden kalkamazsınben keyin silinmediğine dair kanıt atınca beni taşlayanlar sustu sanırım
Benim kimseye rakipleştigim yok çocuk bana geldi kanka bana yeni spooofer verebilirmisin dedim sonra olayı anlattı bende cg de forum açarsan bir çözüme söylüyecegini söyledi ama arkadaşlar konudan saptırıp farklı yerlere sürüyorlar.Bir anlık sinirle sildi diyip geçiştirilecek bir olay değil bu rekabete katlanamıyorsanız satış yapmamanız lazım
muhabbet konunun dışına çıktı arkadaşın sunucum ve kendim hakkında attığı bir sürü iftira var hiç birinin kanıtı yok elinde ceza almıyıcak mı?Bir anlık sinirle sildi diyip geçiştirilecek bir olay değil bu rekabete katlanamıyorsanız satış yapmamanız lazım
Kanıtlar biraz ağır geldi sanirim Majorcum.Dostum seni bir taşlarım yerinden kalkamazsın
güzel laf yaz bunuDostum seni bir taşlarım yerinden kalkamazsın
Sanırım başlıyoruzDostum seni bir taşlarım yerinden kalkamazsın
Burdaki Olay keyi silip silmemesi değil başka bir satıcıya vouch attı diye müşterisini rahatsız etmesi müşterisi gitsin rakibinden alsın genede bu duruma tepki vermemesı lazım ona karışamazSildim demiş fakat key duruyormuş yani keyi denese tekrar giriş yapsbilirmiş anladığım kadarıyla
sen neden üstüne alındın ki?Dostum seni bir taşlarım yerinden kalkamazsın