Çözüldü Divine Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen neyin kanıtını istiyorsun şuanda burdaki sorun benim onla yakın arkadaş olmamı hadi ben onla arkadaş değildim çocukla herzaman konuştugumuza ragmen hadi ben değildim sizin dcden ürün alan biri beni görüp dcmden ürün alınca keyini delete atmışsınız gibi düşünün hayır şunu anlamadım sizden ürün alan biri başka yerden ürün alamıyormu?
Dostum hala onu gectim bunu gectim diyip yalanlarini örtbas etmeye calisiyorsun

Konu özeti
Centralware=tero
Tero=divine eski staff
Centralware kimdir ?
1hafta yanimizda stafflik yapip sonra 70k kartıyla ödeme yapmak isteyip(kesin cc degil) reddedilince kendi serverini açmak isteyen birisi
-Kendi serverini açtı
Evelsi gün sese gelip sizin siteden ödeme yapsam bana ibana atsan olur mu komisyon veririm dedi
-Tabikide hayir dedik

Peki serveri aciktan sonra napti
Aktif customerlarimiza stafflarimiza yazdi (arkanızdan konuşuyolar diye) bi kaçını yanına çekti fake vouches attirdi
Customeri yakin arkadasi olarak tanitti ( adama 4 gündür teknik destek verdim bu yapmam gereken bisey zaten ama kendisi staffken veremedi herhalde çok yakin arkadasiya)

Çektiği customerin hiçbir keyi silinmedi( yapılan tek şey dc sv sinden banladım)
Annesi babası vefaat etmiş tarzı fake iftiralar attı
Kısacası daha dün açmış olduğu serverı büyütmeye çalışan mini deha tuzcu

olum işin garibni herkes birbirine taş atıyor ama hala kimse ortaya kanıt olarak bir ss koymadı :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt