BlackDynamite
Diamond Üye
- İletişim
sunu anlamıyorum kapatsalar da bitmezki devlette biliyor kendi boylarını asıyor bu durum internet ortamı böyle nereyi kapatsa bi yeni uygulmaya gidip orayı kirletcekler
Asıl Suçlar Telegramda Çocuk İstismarı, Şantaj , ifsalama , inf0z gibi kanallar dolu discord yerine Telegramın Kapanması Gerekirdi Semih Çelik Olayın Karargah ve C31K adlı kanallarda bebek öldürme hayvan öldürme gibi söylemler ve içerikler bulunu Devlet Discordu Değil Telegramı Kapatmalı Şahsi Düşüncem Bu yöndeKendini sanal mafya sanan tipleri koruduğu için kapatıldı. Roblox olayında hükümetin arkasındaydım, tekrardan destekliyorum. Suçlu hükümet değil discord. Suçluların bilgilerini paylaşmayacak kadar gözleri dönmüş.
hiç sanmıyorum kalkacağını ne dc sallar ne bizim millet sallar alternatifi birşey var mı bildiğinizwarp acın takılın 2 3 gune kaldırırlar erısım engelını de
discord e-kittenlerim içerde kaldı nolur açın3 5 tane veletin yüzünden uygulamayı kapatıyolar ya olm şaka gibi bir ülkedeyiz resmen ülkeyi twitterdaki piç kuruları yönetiyor gece gece sinir oldum ya
Ceza evinden miMuz cumhuriyetinde değilim en azından. Fransadan selamlar.