Discord Mass DM Tool

bu konuda haklılık payınız var fakat benim elimdeki ile olucağını sanmıyorum. tabi denemek lazım ama bu arkadasın attığı tool kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
hocam tool ile alakası yok onun ciddi anlamda diyorum mesaj atarken verify değilse hesap captcha devreye girer mail + phone verifysi varsa geç captchaya düşer delaylı mesaj attırırsanız hiç girmez ama arka arkaya takır takır atarsa o hesap uçar doğrulamaya girer

free bukadar oluyor reis benı kotuleyeceğine kendin ÇALIŞAN toolunu publayabilirsin ben kendım kullandım gayet çalıştı milletle paylaşmak istedim yani
dostum olayı üstüne neden aldın bilmiyorum konunu kötülediğimde yok zaten bunu anlamanıda beklemiyorum ama neyse :D tool senin değil muhtemelen senide kötülemedim :D toolun token patlatarak calısıyor. tel+mail onay tokene para verip böyle bir tool'da bok yoluna patlatmasınlar diye uyardım ama sen üstüne almışsın benim seninle'de konunla'da bi sorunum yok üstüne alınmaya devam etmek istersen edebilirsin.

hocam tool ile alakası yok onun ciddi anlamda diyorum mesaj atarken verify değilse hesap captcha devreye girer mail + phone verifysi varsa geç captchaya düşer delaylı mesaj attırırsanız hiç girmez ama arka arkaya takır takır atarsa o hesap uçar doğrulamaya girer
bu toolu daha önce mail+tel onay tokende kullandım 15 token ile ve max 7 mesaj sonra patladı. inanmıyorsanız deneyebilirsiniz.

Tokeni patlatmasa iyiydi :D

Paylaşım güzel fakat token patlamasını göze alırsanız Kullanın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt