Discord Mass DM Tool

hocam bu toolu biliyorum bende bu işler ile uğraşyıyorum :D yakında joiner tool paylaşıcam zaten pub token ile alakası yok ayrıca buda sana dip not olsun.
hocam benim kendime ait mass tool'um var dediğinize katılmıyorum hesapların ban yememesi için verify hesap kullanıyorum ve tekli token değil çoklu token olarak yaptım projemi tekli tokende her türlü patlar token

hocam benim kendime ait mass tool'um var dediğinize katılmıyorum hesapların ban yememesi için verify hesap kullanıyorum ve tekli token değil çoklu token olarak yaptım projemi tekli tokende her türlü patlar token
Hocam elimde discordun kendi self'leri ile çalışan bir joiner tool var ve şuan bu tool hiçbir tokeni patlatmıyor kendim tek tek elime denedim fresh hesap aged tel mail aklınıza gelicek her hesabıve hiçbir şekilde token patlamadı

Mass tool olayına gelicek olursak elimdeki toolun üstüden oynayıp mass tool yapılabilir fakat uğraşıcak vaktim yok yakın zamanda ufak bir kaza'ya karıştım motor ile masraflar için çalışıyorum. tabi bana katılıp katılmamak size kalmış bişey.

Hocam elimde discordun kendi self'leri ile çalışan bir joiner tool var ve şuan bu tool hiçbir tokeni patlatmıyor kendim tek tek elime denedim fresh hesap aged tel mail aklınıza gelicek her hesabıve hiçbir şekilde token patlamadı
joiner sıkıntı çıkartmaz zaten public bir joiner srcsi bulsam 2dk kodlarla oynasam her türlü +10k sokabilirim mesaj gönderme sıkıntılı

joiner sıkıntı çıkartmaz zaten public bir joiner srcsi bulsam 2dk kodlarla oynasam her türlü +10k sokabilirim mesaj gönderme sıkıntılı
2. mesajı dikkatli okumanızı istiyorum hocam dediğim şekilde yapılabilir.

bu işlerden anlamıyorum ama discorda mesaj göndermeye calısınca patladi onla ilgisi varmıdır acaba

hocam tekli token olduğu için 1 dakika içerisinde +10 15 kişiye mesaj atarsa hertürlü patlar zaten toolun tek suçu tekli proje olması
bu konuda haklılık payınız var fakat benim elimdeki ile olucağını sanmıyorum. tabi denemek lazım ama bu arkadasın attığı tool kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmiyorum.

bu konuda haklılık payınız var fakat benim elimdeki ile olucağını sanmıyorum. tabi denemek lazım ama bu arkadasın attığı tool kesinlikle kullanmanızı tavsiye etmiyorum.
free bukadar oluyor reis benı kotuleyeceğine kendin ÇALIŞAN toolunu publayabilirsin ben kendım kullandım gayet çalıştı milletle paylaşmak istedim yani

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt