Discord botu özellik önerisi?

Dostum otomatik kayıt sistemi ekleyebilirsin(varmı bilmiyorum varsa pardon) Şimdi birisi sunucuya geliyor ya bot otomatik olarak adını soruyor ve yasaklı kelime yazarsa bunu girmiyor ve tekrar adını girmesini istiyor.Girincede kayıtsız rolünü alıp kayıtlı rolü veriyor. Regex desenlerini falan iyi ayarlaman lazım bunun için.Ama yapılır.:devilboy:
Yapılacak not alındı

Dostum otomatik kayıt sistemi ekleyebilirsin(varmı bilmiyorum varsa pardon) Şimdi birisi sunucuya geliyor ya bot otomatik olarak adını soruyor ve yasaklı kelime yazarsa bunu girmiyor ve tekrar adını girmesini istiyor.Girincede kayıtsız rolünü alıp kayıtlı rolü veriyor. Regex desenlerini falan iyi ayarlaman lazım bunun için.Ama yapılır.:devilboy:
Öncelikle merhaba dediğiniz sistemi yaptım ayrıca üzüldüğüm konu şu discordun erişim engeli yemesi gerçekten sinir bozucu herneyse düşünceleriniz ve fikirleriniz varsa hala buradayım!

Erişim engeli yediği için dc botlarıda aktif olmuyor :D

evet ekledim

Son düzenleme:
Öncelikle merhaba dediğiniz sistemi yaptım ayrıca üzüldüğüm konu şu discordun erişim engeli yemesi gerçekten sinir bozucu herneyse düşünceleriniz ve fikirleriniz varsa hala buradayım!

evet ekledim

İyi yapmışsınız! Bu özellik discord botunuzun ücretli versiyonundamı çalışacak?Ayrıca botu test etmek isterim eğer izniniz var ise.

İyi yapmışsınız! Bu özellik discord botunuzun ücretli versiyonundamı çalışacak?Ayrıca botu test etmek isterim eğer izniniz var ise.
Tabii discord üzerinden bana ulaşın dc : veya le0dor_4 , ücretlimi yaparım bilmem kafamdaki ve önerilen fikirleri bitirdikden sonra ücretli sistemleri ayıracağım zaten vip sistemim mevcut .

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

evet ekledim

prefixi ! yerine / olarak yapsanız daha iyi olabilir

prefixi ! yerine / olarak yapsanız daha iyi olabilir
prefixi neden öyle yaptığımı açıklayım öncelikle / yaptığımızda kalabalık bir menu geliyor ayrıca birden fazla dc botu ekliyse svde daha çok kod infosu geliyor herneyse diyelimki !sil komutunu kullanmak istediniz fakat !si yazdınız bot sizi etiketleyip şöyle bir mesaj verecek : ( Bot : Kullanmak istediğiniz komut geçersiz benzer parametleler şunlardır ; !sil ) buna benzer sistem yacapağım için / gerek duymadım zaten ne artısı nede eksisi olmuyor maksat sistem iyi olmasıdır

kral bot güzel gidiyor eline sağlık fakat ben bu botunn genel bot olmasını isterdim eğlence komutları kullanıcı falan gelse güzel olurdu iyi kodlamalar kolay gelsin kankam
Merhaba eğlence komutları ekleniyor owo bot tarzında diyebilirim :) ufak kumarcık oyunları ve coin kazanma sistemi gibi beklemede kalın !

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt