Uzun zamandır uğraşmıyordum botla fakat yakın zamanda tekrardan başlayacağım fikrini beğendim yapılacak.owo bot gibi bir oyun tasarlayabilirsin , sunucu içi ödül mantığı koy kasılan bu şeylerle insanlara ticaret yaptırırsın (gerçek paraa vs.)
Discordda o komutların yasak olduğunu biliyorum konuyu araştırdıktan sonra yasak değilse yapılacaktır.kolay gelsin bot çok güzel duruyor acaba bota herkese rol verme veyahut herkesden rol alma gibi komutlar ekleyebilirmisiniz
Botu kendim yapıyorum ekibimdeki web geliştiricim projeden ayrıldı şuanda tekim botumun kullanılması ücretsizdir fakat VIP özelliklerde eklenecek.Kanka Bu BOtu nerden yapıyorsun ve ucretlimi ucretliyse ne kadar
v14 üzerinde bazı komutlar yasaklanmıstı bunların içinde toplu rol verme gibi şeylerde var ama yapan nasıl yapıyor pek emın degılımUzun zamandır uğraşmıyordum botla fakat yakın zamanda tekrardan başlayacağım fikrini beğendim yapılacak.
Discordda o komutların yasak olduğunu biliyorum konuyu araştırdıktan sonra yasak değilse yapılacaktır.
Botu kendim yapıyorum ekibimdeki web geliştiricim projeden ayrıldı şuanda tekim botumun kullanılması ücretsizdir fakat VIP özelliklerde eklenecek.
discord: leod0r_4 ulaşırsan sevinirimweb değilde bot tarafı için bir geliştiriciye ihtiyacın varsa dm'den ulaşabilirsin
ekledimdiscord: leod0r_4 ulaşırsan sevinirim