Discord benzeri uygulama

Evet discord programı yerine
Vpn DNS değiştirme gibi şeyler modem log tutar her konuda yani para cezası ödemek yerine
Revolt diye program var ona destek olalım Ruslara destek olalım İsrail yardım yerine Ruslara yardım edelim kardeşiz sonuçta iyi günler
sen müteist değilmisin tövbe tövbe

Çok saçma bir konu açmışsın yazdığın hiçbir şey birbirini tutmuyor discordla İsrail'in Rusya'nın ne alakası var ayrıca niye böyle bir konuya bunları katıyorsun amacın polemik yaratmak mı?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
papçiden konuşun bas konuşta var

kardeşim ne alaka Türkiye içinse israilin kafasına uzvumu vuriyim ama eğer konu filistinse banane filistinden 2. olarak zaten Amerikada yaşıyorum
Konu Filistin değil zaten az kafanı çalıştır İsrail filistinde ne bok yiyebilir sence hedef Türkiyenin güney doğusu bugün Filistin yarın Türkiye

Evet discord programı yerine
Vpn DNS değiştirme gibi şeyler modem log tutar her konuda yani para cezası ödemek yerine
Revolt diye program var ona destek olalım Ruslara destek olalım İsrail yardım yerine Ruslara yardım edelim kardeşiz sonuçta iyi günler
Kral sraile yardım ederiz diyonda nitro alma yarımda bulunmazsın ve dc kullanırsan ve satın alım yapmazsan dc zaten para kaybetcek hostingden

Konu Filistin değil zaten az kafanı çalıştır İsrail filistinde ne bok yiyebilir sence hedef Türkiyenin güney doğusu bugün Filistin yarın Türkiye
aynen katılıyorum / hayatımda duydugum en sacma şey

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt