Discord benzeri uygulama

Evet discord programı yerine
Vpn DNS değiştirme gibi şeyler modem log tutar her konuda yani para cezası ödemek yerine
Revolt diye program var ona destek olalım Ruslara destek olalım İsrail yardım yerine Ruslara yardım edelim kardeşiz sonuçta iyi günler
Sana Ruslarla kardeş olduğumuzu kim söyledi kardeşim

yok ben israile destek olcam discordla israilin alakasını çözemedim ama bir alakası varsa discordu daha çok sevdim

Vpn DNS değiştirme gibi şeyler modem log tutar her konuda yani para cezası ödemek yerine
Revolt diye program var ona destek olalım Ruslara destek olalım İsrail yardım yerine Ruslara yardım edelim kardeşiz sonuçta iyi günler
para cezası ne alaka hocam

Ozmn İsrail'de falan yaşa türk olarak yaşama uza
kardeşim ne alaka Türkiye içinse israilin kafasına uzvumu vuriyim ama eğer konu filistinse banane filistinden 2. olarak zaten Amerikada yaşıyorum

Son düzenleme:
element.io

Discord alternatifi olarak Mumble, TeamSpeak, Element, Guilded ve Slack gibi uygulamaları düşünebilirsin. VPN ve DNS değişikliği gibi yöntemlerle çevrimiçi gizliliği artırmak da bir seçenek.

ben girdim bu vpnsiz giriş muhabbetiyle belirli bir cezası varmı bi tırstım hacı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt