Çözüldü dijitaldusunceler.com / Bu firma sağlam mı? Kim bunlar ya!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cheatglobalfann

Silver Üye

Chat üzerinden konuşuyoruz yok Crâck dolandırılanlar geliyor falan ima yapıyor kim bunlar anlamıyorum ?
Sağlam mı ürünleri alınır mı ?

Son düzenleme:
Bu dijital düşünceler zamanında beni dolandırmıştı. 2 aylık key satıp 1 ay sonra dükkanı kapamıştı. Aynı şeyin benzerini arkadaşıma da yapmışlardı. Uzak durun bunlardan.
İlk valoranta onların trigger ürünlerini kullanmıştım her neyse ban yedim program dt değil siz yediniz diye bahane üretiyorlardı her neyse aim çıkardılar aldım çalışmadı ürünleri berki 1 yıl olmuştur pek hatırlamıyorum evlendiği günden beri tamam iade yapacam diyor pekte takmamak lazım

Çimento kardeşim oğlum kullanıyor genelde bizde eski metin2 ciyiz ordan dolayı biliyorum hileleri
Haklısın reis senin işler bizim ki gibi dijital deil oturduğun yerden olmuyor. Sen zamanıni ve fiziksel emegini harciyorsun paran gerçekten degerli . Dijital düşünceler tam bir fiyasko, almamani öneririm. Eğer bir şey alacaksan paraya kıyıp iyi bir yerden alman daha iyi eğer öyle yapmazsan hiç almazsan daha iyi yoksa aldigindan bı zevk almazsin

Haklısın reis senin işler bizim ki gibi dijital deil oturduğun yerden olmuyor. Sen zamanıni ve fiziksel emegini harciyorsun paran gerçekten degerli . Dijital düşünceler tam bir fiyasko, almamani öneririm. Eğer bir şey alacaksan paraya kıyıp iyi bir yerden alman daha iyi eğer öyle yapmazsan hiç almazsan daha iyi yoksa aldigindan bı zevk almazsin
Allah razı olsun kardeşim dikkate alcam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt