canlı desteğe genelde bakmam bana denk geldiğin için seninle samimi şekilde konuşup her soruna samimi ve gerçekçi cevaplar vererek sana cevap verdim. yaşıtım olduğun için . insanlara dogruyu söylemek yerine yalan söyleyip dolandıracaksın markanı böyle kötülemezler böylece... bunu istiyor insanlar... bu forumda valorant ban kaldırma konusunda ben kadar araştıran, ve bu konu hakkında bilgisi olup benim kadar paylaşımcı olan kimsenin oldugunu sanmıyorum.. cg yönetimde sürekli çalışan metotları paylaşıyorum burada ne yüdügü belirsiz bir adam sağlam değiller diyor çok üzücü bir durum... belki ayda 100 tane adamın banını açıyoruz.
sizede güzelce uyarımı yaptım bizden satın almayın birkaç yerden banınızı açamayan paste botlarla dolandırılın sonra bize gelirsiniz dedim..
bu videomda her durumu sorunsuzca anlattım..
aksine bu forumda insanlar dolandırılmasın diye her açtığım konuda spoof yapamayan adamların hatalarını insanlara öğretiyorum... insanlar dolandırılmasın diye o kadar uğraşırken birisinin gelip bu adam dolandırıcımıdır diye konu açmasıda harika.