Çalışmıyor DETAYLI ANLATIM BLoody Serisi Mouseler için No Recoil Makro

Direk dosyaları macrodan nkey 3 keye stamıyozmu aga neden kurulumlu birşey yapıyoruz onu anlamadım gerek yok gibime geldi direk dosyayı headshottan macroya atabiliriz yani kuruluma neden gerek var

Son düzenleme:
Direk dosyaları macrodan nkey 3 keye stamıyozmu aga neden kurulumlu birşey yapıyoruz onu anlamadım gerek yok gibime geldi direk dosyayı headshottan macroya atabiliriz yani kuruluma neden gerek var
şu yazılımı indiriyoruz ve kuruyoruz. Kurulum sonrası mousemizi çıkarıp takıyoruz ve bloody uygulamasını açıyoruz
bu aşama bloody mouseleri ilk defa alıp kullananlar için geçerlidir. sizin mousenin core3-4 çekirdeğinin driverlerini daha önceden kurduysanız bu aşamalara gerek yoktur.

siz halihazırda bloody uygulamasını kullanan birisiyseniz headshot sekmesinden nkey ya da 3key e makroları içe aktarıp atayın geçin. o aşamalar henüz hiç bloody mouse uygulaması kullanmayanlar içindir.

bu aşama bloody mouseleri ilk defa alıp kullananlar için geçerlidir. sizin mousenin core3-4 çekirdeğinin driverlerini daha önceden kurduysanız bu aşamalara gerek yoktur.

siz halihazırda bloody uygulamasını kullanan birisiyseniz headshot sekmesinden nkey ya da 3key e makroları içe aktarıp atayın geçin. o aşamalar henüz hiç bloody mouse uygulaması kullanmayanlar içindir.
Heh şimdi oldu sağolasın kanka bloody v7ma kullanıyorum ben

Eline sağlık, iş gördü.
neyi nasıl denedinde iş gördü? içe dışa aktar yapılmıyor ki deneme imkanın yok yani yorum yapmış olmak için yapmayın
evet şimdi fark ettim. Sanırım dosyaları benim makro programımda oluşturduğum için size aktarırken ufak bir sorun yaşıyoruz.
aktaracağın dosyasının ismini valares valvalorant şeklinde değiştirip tekrar denemenizi ve sonucu buraya yazmanızı rica ediyorum.

bu akşam ekleyeceğim.
bekliyoruz teşekkürler

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt