KuponMARKET
Bronz Üye
Faydalı konu teşekkürler
headshot kısmından içeri aktar yapılabiliyor. ekran resmi atar mısın?@JamesHarden Üstadım dosyaları sadece yürüt yaptığın için sanırsam içe dışa aktar yapamıyorum headshot kısmından, (burayla işimizin olmamasına rağmen biliyorum ama ) oscar macro kısmında ise içe aktarabiliyorum problem olmuyor lakin dediğim gibi headshot sekmesinde içe dışa aktarmayı kullanamıyorum.
Edit : Başka bir macro içeri aktarmayı denedim ve çalışıyor.
headshot kısmından içeri aktar yapılabiliyor. ekran resmi atar mısın?
Edit : yanlış bir şey yaptığımı düşünmüyorum ki başka macro da denedim onu problemsiz bir biçimde içeri aktarabiliyorum.
evet şimdi fark ettim. Sanırım dosyaları benim makro programımda oluşturduğum için size aktarırken ufak bir sorun yaşıyoruz.kral içe dışa aktarda sorun var içe aktarılmıyor
bu akşam ekleyeceğim.oynanış videosu ekler misin
Maalesef ne kadar ismini değiştirsem de işe yaramıyor, en basitinden mouse kimliklerimiz farklı sanırım bu da probleme bir etken olabilir diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmak istemem hazırladığınız makro da gözüm yok lakin siz makronuzu dışarı aktarırken yetkiyi paylaş kısmından değiştir & yayınla seçeneğini seçerek paylaşırsanız düzelir diye tahmin ediyorum.evet şimdi fark ettim. Sanırım dosyaları benim makro programımda oluşturduğum için size aktarırken ufak bir sorun yaşıyoruz.
aktaracağın dosyasının ismini valares valvalorant şeklinde değiştirip tekrar denemenizi ve sonucu buraya yazmanızı rica ediyorum.
bu akşam ekleyeceğim.
makromda gözünüz yok demedim. sizler için yaptım zaten. sizin için oluşturdum kendime de saklayabilirdim ama hep beraber faydalanalım istedim. Sorunun neyden kaynaklandığını da öğrendim. bu akşam gerekli düzenlemeler yapılacak ve dosyalar tekrar paylaşılacaktır. sorunsuz bir kullanım sağlayabileceksiniz.Maalesef ne kadar ismini değiştirsem de işe yaramıyor, en basitinden mouse kimliklerimiz farklı sanırım bu da probleme bir etken olabilir diye düşünüyorum. Yanlış anlaşılmak istemem hazırladığınız makro da gözüm yok lakin siz makronuzu dışarı aktarırken yetkiyi paylaş kısmından değiştir & yayınla seçeneğini seçerek paylaşırsanız düzelir diye tahmin ediyorum.
Teşekkürler, iyi forumlar dilerim.makromda gözünüz yok demedim. sizler için yaptım zaten. sizin için oluşturdum kendime de saklayabilirdim ama hep beraber faydalanalım istedim. Sorunun neyden kaynaklandığını da öğrendim. bu akşam gerekli düzenlemeler yapılacak ve dosyalar tekrar paylaşılacaktır. sorunsuz bir kullanım sağlayabileceksiniz.