Çalışıyor DELETED

Admin Onayı Yada Reddi Nezaman alıcak konu ona göre kullanalım.

Beyler hile iyi de tek sorunu keşke bunun tam halini ve tam kodlanmış halini çıkarsalar ya da paylaşsalar tekrardan ( tarama, god mode, sınırsız mermi ile oynadım tek diğer hileleri denemedim ama büyük ihtimal çalışmıyor ( Envanter hilesi de çalışmıyor )
Aimbot dener misin benim için ESP aimbot çalışsa 10 numara olur zevkine oyunucam veya sekmeme falan da olur çalışıyorsa

Önce Wolftü açın daha sonra hesabınızı girin ama her hangi bir şekilde oyuna girmeyin öylece dursun ve daha sonra hileyi açın ardından oyuna giriş yapın ve sonrası zaten hile otomatik açılacak masaüstünde
Bu hilenin menüsü yeni gördüm bu kendisi yapmadı bu memoryhack daki drogon yılar önce paylaştığı hile bunda hiç bir şey çalışmıyor sekmeme aimbot gibi hiç biri çalışmıyor çalışan şeyler ESP ölümsüzlük gibi normel şeyler çalışıyor kodlama falan yapmamış bildiğin gitip ordan exe indirip buraya atmış kendisi boşuna deneme @schwarz1

mesela yan hesaptan ban yersek hwid falanmı yiyoruz kendi ana hesabımda banlanırmı

@Lightning Dostum Bizzat Denedim Hilenin Çalıştığı Falan Yok Menü Tarzı Şeyler Gelmemektedir ! game detectedde kalıyor bir kaç kişide kullanmış aynı şeyi demiş zaten konunun açık kalmasının anlamı yok bence hani şimdi birşey demek istemiyorum ama bu adamın kendi s1tesindeki h1leninde ona ait olduğunu düşünmüyorum bu konudaki fotoğrafıda yt de falan görüp ss almış herhalde
Anlıyorum Kanki :D Senin Mallıgına Gelmiştir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt