Çalışıyor DELETED

Bende direk oyuna girince menü geldi, şu anda hile çalışıyor mu diye bakacağım ( Hile çalışacağı dediğim de Kafadan atma, tek atma tuşları vb )
hım bende exeyı calıstırınca ekrana gelıyor waıtıng Wolftü yazıyor oyuna gırıyorum waıtıng yazısında kalıyor ımsert falan denedım bır sonuc alamadım sız nasıl yaptınız anlatın deneyelım bır

Beyler hile iyi de tek sorunu keşke bunun tam halini ve tam kodlanmış halini çıkarsalar ya da paylaşsalar tekrardan ( tarama, god mode, sınırsız mermi ile oynadım tek diğer hileleri denemedim ama büyük ihtimal çalışmıyor ( Envanter hilesi de çalışmıyor )

Beyler hile iyi de tek sorunu keşke bunun tam halini ve tam kodlanmış halini çıkarsalar ya da paylaşsalar tekrardan ( tarama, god mode, sınırsız mermi ile oynadım tek diğer hileleri denemedim ama büyük ihtimal çalışmıyor ( Envanter hilesi de çalışmıyor )
anlat bakalım hocam nasıl yaptınız bız nerde hata yaptık bastan ozetle anlatıverın bızde nasıplenelım

anlat bakalım hocam nasıl yaptınız bız nerde hata yaptık bastan ozetle anlatıverın bızde nasıplenelım
Önce Wolftü açın daha sonra hesabınızı girin ama her hangi bir şekilde oyuna girmeyin öylece dursun ve daha sonra hileyi açın ardından oyuna giriş yapın ve sonrası zaten hile otomatik açılacak masaüstünde

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt