lukensx2
Gold Üye
yok knkhiç biri çalişmıyormu
valla geldi menü isteyen dc verim
yok knkhiç biri çalişmıyormu
Hayırlı olsun sıra bende deneme sırasıyok knk
hiç biri çalişmıyorsa denemeye gerek yokyok knk
sende dene olmazsa sende de girmicemHayırlı olsun sıra bende deneme sırası
gırmıyor denedım hıle calısmıyor hocam ekran dahı gelmıyorsende dene olmazsa sende de girmicem
sende dene olmazsa sende de girmicem
Bende direk oyuna girince menü geldi, şu anda hile çalışıyor mu diye bakacağım ( Hile çalışacağı dediğim de Kafadan atma, tek atma tuşları vb )gırmıyor denedım hıle calısmıyor hocam ekran dahı gelmıyor
hım bende exeyı calıstırınca ekrana gelıyor waıtıng Wolftü yazıyor oyuna gırıyorum waıtıng yazısında kalıyor ımsert falan denedım bır sonuc alamadım sız nasıl yaptınız anlatın deneyelım bırBende direk oyuna girince menü geldi, şu anda hile çalışıyor mu diye bakacağım ( Hile çalışacağı dediğim de Kafadan atma, tek atma tuşları vb )
anlat bakalım hocam nasıl yaptınız bız nerde hata yaptık bastan ozetle anlatıverın bızde nasıplenelımBeyler hile iyi de tek sorunu keşke bunun tam halini ve tam kodlanmış halini çıkarsalar ya da paylaşsalar tekrardan ( tarama, god mode, sınırsız mermi ile oynadım tek diğer hileleri denemedim ama büyük ihtimal çalışmıyor ( Envanter hilesi de çalışmıyor )
Önce Wolftü açın daha sonra hesabınızı girin ama her hangi bir şekilde oyuna girmeyin öylece dursun ve daha sonra hileyi açın ardından oyuna giriş yapın ve sonrası zaten hile otomatik açılacak masaüstündeanlat bakalım hocam nasıl yaptınız bız nerde hata yaptık bastan ozetle anlatıverın bızde nasıplenelım