cagalinexd
Uzman Üye
tamamdırbrksezogelin#7676 şuan deneyemeyiz yeni sürümü geldi yarın aktif olduğum bir zaman sana yazarım
tamamdırbrksezogelin#7676 şuan deneyemeyiz yeni sürümü geldi yarın aktif olduğum bir zaman sana yazarım
O anda sadece formatla delay ban kaldıran benKardeşim kimseye paranı kaptırma 2 tane ssd alıp tak Raid ile rahat kaldırırsın val5 i ben öyle yaptım 2 tane wd Green sara ssd aldım Raid ile bal gibi kalktı val5 şu işlemleri izledim bios updown + raid + temiz format sonrasında Dcontrol ile defender iptal sonra tpm.sys sildim modem reset ıp ve mac adresi değiştim sonra bitane usb ethernet taktım sonra dmiedit le serialleri değiştirdim valo indirdim devamke. Boşuna paranı kaptırma disk serial ile disk no değiştirince vanguard yakalıyor tecrübe ile sabit git ssd 2 tane Raid yağ kurtul başka çaren yok
Kardeşim kimseye paranı kaptırma 2 tane ssd alıp tak Raid ile rahat kaldırırsın val5 i ben öyle yaptım 2 tane wd Green sara ssd aldım Raid ile bal gibi kalktı val5 şu işlemleri izledim bios updown + raid + temiz format sonrasında Dcontrol ile defender iptal sonra tpm.sys sildim modem reset ıp ve mac adresi değiştim sonra bitane usb ethernet taktım sonra dmiedit le serialleri değiştirdim valo indirdim devamke. Boşuna paranı kaptırma disk serial ile disk no değiştirince vanguard yakalıyor tecrübe ile sabit git ssd 2 tane Raid yağ kurtul başka çaren yok
disk serial changer volumeid sini değiştiriyor kardeşim iyi misin sen raid şart yada kernel 0Disk Serial Changer Kullanmamın Nedeni , Laptop Raid Destekliyor Fakat 2 Depolama Slotum 2.5 M Sata SSD Kabul Ediyor Olması. Bununla İlgili Konuları Araştırdığımda İse sata ve Nvme SSD Kontrolcüleri Birbirinden Farklı Olduğu İçin Raid Yapılamayacağını Öğrendim.
Tek SSD İle Yapmaya Çalıştığımda RST de Volum Olmadığını Gördüm
bireşey demedim ki kullanmamın nedinini açıkladım konuyu düzgün ve anlaşılır okusanız ne dediğimi anlayacağınızı umuyorumdisk serial changer volumeid sini değiştiriyor kardeşim iyi misin sen raid şart yada kernel 0
tamam bende diyorum sana yardım istiyorsun ya dediğim 2 şeyden birini yapmazsan banını açamazsın delaylıya düşerbireşey demedim ki kullanmamın nedinini açıkladım konuyu düzgün ve anlaşılır okusanız ne dediğimi anlayacağınızı umuyorum
raid yapabilirsin benim ki de senin gibi 2 depolamam da farklı biri m2 ssd diğeri hdd bu yüzden raid yaparken 2 profil oluşturman lazım.Disk Serial Changer Kullanmamın Nedeni , Laptop Raid Destekliyor Fakat 2 Depolama Slotum 2.5 M Sata SSD Kabul Ediyor Olması. Bununla İlgili Konuları Araştırdığımda İse sata ve Nvme SSD Kontrolcüleri Birbirinden Farklı Olduğu İçin Raid Yapılamayacağını Öğrendim.
Tek SSD İle Yapmaya Çalıştığımda RST de Volum Olmadığını Gördüm