- İletişim
Hocam az çok yardımcı olabilirim CemreK#2207
Hepsi yapılmalı ama raid yoksa val 5 net alıyorsunPUB Methodlar Olduğunu Biliyorum , Ücretli Woofer Gibi Ürünleride Denedim , Forumdaki Spoofer Satıcılarınada Baktım Fakat Ban Süresi 1 Gün Olarak Veriyorlar. ONE Time 30 Dolar Çekip 1 Gün Sonra Ban Yediğimde Benimle Alakalı Yada Kendilerinin Başarılı Bir Şekilde Kaldırtıklarını Söyleyecekeleri İçin Fazla İlgilenmedim. ( Burada Herhangi Kimseye Gönderme Yok Sadece Bu Söylenenler Saçma Geldi Bana)
Laptop MSI
1 - Bilgisyarı Windows 10 1909 Sürümüne Formatladım
2 - DControl Kurdum Ve Güvenlik Duvarını Devre Dışı Bıraktım
3 - Visual-C-Runtimes-All-in-One Kurdum
4 - Unlocker İle tmp.sys Dosyasını Sildim (C:\Windows\System32\drivers Klasörüne Girdikten Sonra tmp.sys Buldum Ve Sildim)
5 - DMI EDİT Programından Gerekli Yerleri Değiştim
6 - Disk Serial Changer İle Disk Serial Değiştim ( Her Ne Kadar İşe Yaramadyacğını Bilsemde Bir Umut Yaptım )
7 - MAC Adresini Değiştim ( Her Seferinde Farklı Yöntemlerle Yaptım , Detect Tmac İle , Philly Spoof İle , Manuel Değişimde Yaptım , Laptop Kullandığım İçin Ve Fazla Bir Yerde Durmadığım İçin USB Ethernet Dönüştürücü Kullanma Olanağım Yok.)
8 - Bilgisyarında Kurulu Olan Bios Sürümünü Düşürüp Yeniden Üst Sürüme Çektim Yada Aynı Sürümü Tekrarladım.
Disk Serial Changer Kullanmamın Nedeni , Laptop Raid Destekliyor Fakat 2 Depolama Slotum 2.5 M Sata SSD Kabul Ediyor Olması. Bununla İlgili Konuları Araştırdığımda İse sata ve Nvme SSD Kontrolcüleri Birbirinden Farklı Olduğu İçin Raid Yapılamayacağını Öğrendim.
Tek SSD İle Yapmaya Çalıştığımda RST de Volum Olmadığını Gördüm Ve Malesef Bu Yöntemde Elendi Benim İçin , Şuan Aklıma Gelmeyen Çoğu Şeyi Denedim Ama İlk Maçın Ortasında Hep VAL-5 :/
dene belki öyle olurDenemedim Hocam , Önerdiğiniz Var Mı
Bende bir tane yeni cracklediğimiz temp spoof var disk serilerine kadar değiştiriyor eğer delaylı banın hala devam ediyorsa sende test edebiliriz discord gelebilir misin ?Her Seferinde Denedim.
ben deniye bilirim discord ak1n#1444Bende bir tane yeni cracklediğimiz temp spoof var disk serilerine kadar değiştiriyor eğer delaylı banın hala devam ediyorsa sende test edebiliriz discord gelebilir misin ?
İnsyde biosta çalışıyor mu hocam ?Bende bir tane yeni cracklediğimiz temp spoof var disk serilerine kadar değiştiriyor eğer delaylı banın hala devam ediyorsa sende test edebiliriz discord gelebilir misin ?
deneyelim discord verir misinBende bir tane yeni cracklediğimiz temp spoof var disk serilerine kadar değiştiriyor eğer delaylı banın hala devam ediyorsa sende test edebiliriz discord gelebilir misin ?
destekliyor fakat çift disk olayı uyuşmuyor 2 slot 2,5m sata ssd , 1 disk için sadece rst olduğu için olmuyorRAID destekliyor ise Volume olarak yapabilirsin aynı özelliklere sahip iki diske sahip değilsen eğer.
teşekürlerHocam az çok yardımcı olabilirim CemreK#2207
brksezogelin#7676 şuan deneyemeyiz yeni sürümü geldi yarın aktif olduğum bir zaman sana yazarımdeneyelim discord verir misin
destekliyor fakat çift disk olayı uyuşmuyor 2 slot 2,5m sata ssd , 1 disk için sadece rst olduğu için olmuyor
teşekürler