ddddd

Eğer bütçen kısıtlı ise rust çok sürdürülebilir bir opsiyon olmayabilir, yazılım aboneliğinin yanı sıra NFA veya kendi satın alacağın steam hesaplarıyla başaçıkman gerekecek.

Steam artık TL bazında yerel fiyatlandırma kullanmıyor, kısa koşu ciddi nakit yakabilirsin.

Fivem'de etrafından dönmenin bir çok yolu var, küresel olarak yasaklanmazsan farklı bir sunucuya gidip devam edebilirsin.

Eğer bütçen kısıtlı ise rust çok sürdürülebilir bir opsiyon olmayabilir, yazılım aboneliğinin yanı sıra NFA veya kendi satın alacağın steam hesaplarıyla başaçıkman gerekecek.

Steam artık TL bazında yerel fiyatlandırma kullanmıyor, kısa koşu ciddi nakit yakabilirsin.

Fivem'de etrafından dönmenin bir çok yolu var, küresel olarak yasaklanmazsan farklı bir sunucuya gidip devam edebilirsin.
evet ondan dolayı ud sadece esp bi rust hilesi önermenizi bekliyorum yada priw bi fivem

beyler bütçem 1.5k fivemde veya rustta hile almayı planlıyorum rusttaki korkum rustta ban yersek oyuna tekrar tekrar para vermek zorunda kalıyoz çok sinir bozuucu bi durum fivemdede priw hile arıyom oceanda falan çıkmayan hile tavsiyelerinizi bekliyorum rustta sadece esp fivemde esp + aim kullanmayı planlıyom
fivem hwid spoofer bide hile çekersen iyi bence daha iyi knk

beyler bütçem 1.5k fivemde veya rustta hile almayı planlıyorum rusttaki korkum rustta ban yersek oyuna tekrar tekrar para vermek zorunda kalıyoz çok sinir bozuucu bi durum fivemdede priw hile arıyom oceanda falan çıkmayan hile tavsiyelerinizi bekliyorum rustta sadece esp fivemde esp + aim kullanmayı planlıyom
fivem bence ya

rust ud esp yokmu la beyler
bide quantumcheats nasıl bilen varmı

eyw haci @vroom22 kankka ne önerirsin rustta sadece esp bütçe 1500
only esp önermem fiyat performans açısından en sağlıklı ve fazla dikkat çekmeyenlerden bir tanesi seekerdır relentless abimin

eğer ilgini çekmez ise buna da göz atabilirsin şahane ürün sadece 2 gün kullandım ama rust standartlarında 2 gün bile harika bir ud göstergesi
VexOS (epvp konuları yok)
onun dışında genel yorum paranın üstüne az daha koy rahatından seeker al keyfine bak
1500 liraya sakın rusthile satın al bedava rust hile tarzı yerlere girme

rust ud esp yokmu la beyler
bide quantumcheats nasıl bilen varmı
quantum cheats private geçti sanırım 10 kişilik full private bir sunucuda 400$ aylık satıyorlar
o kadar private ki ben bile giremedim awk

kanka acl'yim forteyi sikimi sallasam bulurum boşa deneme finalwawe al istersen ama onu da manuel control'de çıkartırlar
rica etsem nerde ac leader olduğunu bide forteyi sikini sallayarak bulduğunu gösterebilir misin eski napse detectionslarını atmadan?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt