/vortexfam 

Son düzenleme:

rustta Türklerden alma 2 güne yersin banibeyler bütçem 1.5k fivemde veya rustta hile almayı planlıyorum rusttaki korkum rustta ban yersek oyuna tekrar tekrar para vermek zorunda kalıyoz çok sinir bozuucu bi durum fivemdede priw hile arıyom oceanda falan çıkmayan hile tavsiyelerinizi bekliyorum rustta sadece esp fivemde esp + aim kullanmayı planlıyom
bildiğim pek rust hile satıcısı yok zatenrustta Türklerden alma 2 güne yersin bani
Harman fln varda alma bencebildiğim pek rust hile satıcısı yok zaten
forte finalwawe falan var kanka ne yaşıyon1.5kya csde rage hile bile alaman priv degil keyser meyser alırsın
kanka acl'yim forteyi sikimi sallasam bulurum boşa deneme finalwawe al istersen ama onu da manuel control'de çıkartırlarforte finalwawe falan var kanka ne yaşıyon
rusta ne diyon pekikanka acl'yim forteyi sikimi sallasam bulurum boşa deneme finalwawe al istersen ama onu da manuel control'de çıkartırlar
@vroom22 rust canavarı sana öneride bulunabilirbeyler bütçem 1.5k fivemde veya rustta hile almayı planlıyorum rusttaki korkum rustta ban yersek oyuna tekrar tekrar para vermek zorunda kalıyoz çok sinir bozuucu bi durum fivemdede priw hile arıyom oceanda falan çıkmayan hile tavsiyelerinizi bekliyorum rustta sadece esp fivemde esp + aim kullanmayı planlıyom