data ptr driver by r7flex (full özgün proje (utiller hariç))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk öncelikle bu driver sadece fiziksel memoryi okuyor.
özellikleri:
read physical
write physical
find guarded pointer
mesela scaların methodu yapcaksanız birebir uygundur. @Joi etikedledim belki işine yarar
swaplediği fonksiyon NtUserSetClipboardViewer , win32u.dll üzerinden çağırıyoruz.
bu konuyu @kingdestroye555 için açtım geçenlerde driver handle felan diyordu cahil cahil terimler kullandı canımı sıktı. bu yüzden açtım.
altaki resimde guarded pointer çektim @Joi seversin haa
şu an fiziksel memoryi okuduğum için sadece valorant guarded region bypass için uygundur eğer apex gibi oyunlarda kullancaksanız get base & birde sanal memory okumanız lazım kod içinde vardı
fiziksel memory frostiest'e aittir. Resimde ntosknrl diyor ama win32k olcak (ntoskrnl hook kullanıyorum o kalmış kbyın no paste good driver)
unknown.png

DW:
Source dosyası olduğu için herhangibi exe yoktur ondan koymaya gerek duymadım.
BİLGİSİ OLMAYAN ARKADAŞLAR YAZMASIN DESTEK VERMİYORUM
Zaten UC'de paylaşılan bilgiler ama eline sağlık. Guarded region bypass hakkında bilgi almak istiyenler için;

İlk öncelikle bu driver sadece fiziksel memoryi okuyor.
özellikleri:
read physical
write physical
find guarded pointer
mesela scaların methodu yapcaksanız birebir uygundur. @Joi etikedledim belki işine yarar
swaplediği fonksiyon NtUserSetClipboardViewer , win32u.dll üzerinden çağırıyoruz.
bu konuyu @kingdestroye555 için açtım geçenlerde driver handle felan diyordu cahil cahil terimler kullandı canımı sıktı. bu yüzden açtım.
altaki resimde guarded pointer çektim @Joi seversin haa
şu an fiziksel memoryi okuduğum için sadece valorant guarded region bypass için uygundur eğer apex gibi oyunlarda kullancaksanız get base & birde sanal memory okumanız lazım kod içinde vardı
fiziksel memory frostiest'e aittir. Resimde ntosknrl diyor ama win32k olcak (ntoskrnl hook kullanıyorum o kalmış kbyın no paste good driver)
unknown.png

DW:
Source dosyası olduğu için herhangibi exe yoktur ondan koymaya gerek duymadım.
BİLGİSİ OLMAYAN ARKADAŞLAR YAZMASIN DESTEK VERMİYORUM
Çok güzel olmuş
Elinize sağlık
açılıyormu
mükkemmel
selamın aleyküm
indirdim olmadı

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bende diyorumki utiller harici geriye ne kalıyor. çok egolusun sanırım :D garip
egom yok mükemmel bildiğimide iddia etmiyorum utiiller hariici wink32.sys idayı koyup qdword kısmını reverseliyon addresi alıyon hooklanıp dispatcherı başlatıyorsun egoyla geri kalma arasında ne kaldı

dostum insan bir bilgisi olmayanlara hızlandırılmış ders verir, de ayıptır :(

Anca haha tepki atıyorsun zaten cevap bile yok

1 ay sonra bu konuyu okuyunca gene anladım hiç bi bilgin olmadığın iyi günler pastelemeye devam et uc -700 rep abim
Kisuke Urahara Bleach GIF

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt