data ptr driver by r7flex (full özgün proje (utiller hariç))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
"BİLGİSİ OLMAYAN ARKADAŞLAR YAZMASIN DESTEK VERMİYORUM"

o zaman neden paylaşıyorsun burada hepimiz bilgilenmeye çalışıyoruz. sizde bu yollardan geçtiniz gerek yok bence böyle bir yazıya dostum
reis çünkü gram bilgisi olmayan adam nasıl kullanırım diye yazıyor burda emin ol ki egomu tatmin etmiyorum saçma sorular soruyorlar özelden birazcık rahatsız oluyorum.

reis çünkü gram bilgisi olmayan adam nasıl kullanırım diye yazıyor burda emin ol ki egomu tatmin etmiyorum saçma sorular soruyorlar özelden birazcık rahatsız oluyorum.
En azından bir kaynak verebilirsin dostum sen en ufak bir açık vermeden böyle bir paylaşımda bulunursan bilmeyen birisi elbette soru soracaktır. ne bileyim ingilzice kaynak olur o tarz şeyler için eklemeler yapabilirsin. fakat bu postu bilgilendirme için değil bazı insanlara inat olsun diye yaptığın çok belli.

saygılar

Hayatın kopyala yapıştır birde no paste felan yazmış

Arkadaşlar dikkat edin özellikle bakın full özgün proje

Bu kendi projesini değil arkadaşlar :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
zaten. public olmayan kendi bulduğun functionları hooklamak gerek cunku public olanları checkliyorlar.
wink32, wink32full, win32kbase deki tüm fonksiyonlar detected, modmap driverı gibi ntoskrnlda bir şeye hooklancam belki daha güzel olur

En azından bir kaynak verebilirsin dostum sen en ufak bir açık vermeden böyle bir paylaşımda bulunursan bilmeyen birisi elbette soru soracaktır. ne bileyim ingilzice kaynak olur o tarz şeyler için eklemeler yapabilirsin. fakat bu postu bilgilendirme için değil bazı insanlara inat olsun diye yaptığın çok belli.

saygılar
c++ dan başka kaynak veremiyorum ayrıca şakasına başka kişilere inat olsun diye yapmıyorum sırf böle bir şey için uğraştığım şeyi hibe etmem
saygılar iyi forumlar.

R7flex'in copy-paste dışında yapabileceği tek çözüm (!)
caption-3.gif

Olum şu işe bi son verin adam paste yapıyosada yapıyo UC de olan şeyi sende getir koy ? lafımız olmaz ne bu 1 haftadır kavganız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt