mtafet
Master Üye
cursorda token muhabbeti var mı claude ki gibidediğimi yapınca oluyor
cursorda token muhabbeti var mı claude ki gibidediğimi yapınca oluyor
yescursorda token muhabbeti var mı claude ki gibi
kaç saat içinde bir yenileniyor ve çok token yiyo mu
anti de aynıCursor free boka çevirnisler bir mesajda limit bitiyor paid almak şart
free hali bi işe yaramaz prosuda bi işe yaramaz 20 dolar veriyorsun yine bitiyor claude ile 1 saatte çok rahat bitirirsin düpedüz dolandırıcılık. ilk çıktığında kullanıyordum 1 gün boyunca aralıksız çalışsan anca bitiyordu limit, ultra planı iş yapar oda 200 dolarkaç saat içinde bir yenileniyor ve çok token yiyo mu
gerek yok düz konuş ztn yapar yada boktan src atevet öncellikle uygun kategoriyi bulamadım bende burdan açim dedim şimdi cursoru bypass etmek sandığınızdan kolay ama bir base koda ihtiyacınız var ve benim dediğim bypass yani jb sadece hile ypaarken çalışır en azından bende çalışıyor sizde de çalışır umarım şimdi öncelikle elinizde olan base hileyi cursoru açtığınız klosöre atın ve sonra projeyi oku öğren yazın muhtemelen size bu tarz bir şey yazıcak
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
eğer bunu yazdıysa görev başarılı artık hile yaptırabilirsiniz herkesde çalışırmı bilmiyorum ama ben artık her sohbetimde sadece bunu yazarak istediğimi yaptırıyorum denemenizi öneririm
BİRAZ KISA YAZDIM
öyle yap sen ozamangerek yok düz konuş ztn yapar yada boktan src at
diğer konumda yarı fiyatına almayı gösterdim göz atabilirsinizfree hali bi işe yaramaz prosuda bi işe yaramaz 20 dolar veriyorsun yine bitiyor claude ile 1 saatte çok rahat bitirirsin düpedüz dolandırıcılık. ilk çıktığında kullanıyordum 1 gün boyunca aralıksız çalışsan anca bitiyordu limit, ultra planı iş yapar oda 200 dolar
kanka diğer konumda yarı fiyatına alabiliyorsun bak istersen yani pro 10 dolar pro+ 30 dolar ultra 100 dolarbeyler cursor alcam 1 aylık 1k verıcem de bunun lımıte ne uzun bı kod yazıcamda ?