Csgo Faktör Yükseltme Rehberi̇

Muhtemelen girdiğin her 2 maçta bir aynı bekleme süresini yine yersin belli etmesen bile.

Çözümü ise ölüm maçında olabildiğince rapor yemeden level atlamak. Örneğin haftada 2, ayda 8 level atlarsan ban süresi baya bi azalır.
(ölüm maçı şart değil)
en son 1 haftaydi 13 oldu normal hilesiz mi girim olum maci

Hesabın senin için çok önemliyse o hileyle kasmamanı öneririm. Değilse zaten midde xp bot var onu aç kendisi kassın.

Bilmeyenler için xp bot, oyundaki bot gibi davranır, belli koordinatlarda haritada gezer ve Aimbotu ile düşmanları vurur.
Ban yedirme olayı ise hileden hileye değişir. Midnight'ın xp botunun güvenli olduğuna dair söylentiler var.

Ben mainimde açmazdım.

Hesabın senin için çok önemliyse o hileyle kasmamanı öneririm. Değilse zaten midde xp bot var onu aç kendisi kassın.

Bilmeyenler için xp bot, oyundaki bot gibi davranır, belli koordinatlarda haritada gezer ve Aimbotu ile düşmanları vurur.
Ban yedirme olayı ise hileden hileye değişir. Midnight'ın xp botunun güvenli olduğuna dair söylentiler var.

Ben mainimde açmazdım.
xp takviyesi olumca aciyordum hepde bi etkisi olmadi gxp bot da kullandim oda ayni sekil bir etki saglamadi

hesabim bu

xp takviyesi olumca aciyordum hepde bi etkisi olmadi gxp bot da kullandim oda ayni sekil bir etki saglamadi
Panel olarak çalışan xp botları kimseye önermem çünkü vertigo boost panelleri gibi onlar da ban yedirecek.
Deadmatch botlar şimdilik bir çözüm olabilir ama ilerde kullanılmasa daha iyi olur. En iyisi hesabınızı kendiniz kasın botlar güvenli değil. Gerçi kullandığın hile de %100 güvenli değil ama o hesap için idare eder :D

Panel olarak çalışan xp botları kimseye önermem çünkü vertigo boost panelleri gibi onlar da ban yedirecek.
Deadmatch botlar şimdilik bir çözüm olabilir ama ilerde kullanılmasa daha iyi olur. En iyisi hesabınızı kendiniz kasın botlar güvenli değil. Gerçi kullandığın hile de %100 güvenli değil ama o hesap için idare eder :D
panelden kasmadım

bu sekil yapiyodum

panelden kasmadım

bu sekil yapiyodum
Bende bunun kaynak kodu var ilk çıktığından beri. Panel olarak bunları kastediyorum zaten.

SendMessageA() WINAPI'sini kullanarak oyunun CMD'sine komut gönderek çalışıyor.

1) Bu cs2'de external olarak mümkün olmayacak.
2) Ban yedireceğini söylemiştim.

şuan calisiyormu bilmiyom bakalim kendim oynayarak kasim bi arada belki faydasi olur
Bende bunun kaynak kodu var ilk çıktığından beri. Panel olarak bunları kastediyorum zaten.

SendMessageA() WINAPI'sini kullanarak oyunun CMD'sine komut gönderek çalışıyor.

1) Bu cs2'de external olarak mümkün olmayacak.
2) Ban yedireceğini söylemiştim.
hilenin suresi bitsin degistircem zaten bekleme suresi var diye dondurdum keyi

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt