zorlarsan düzeliyorHileden dolayı düşen faktör düzelmez kanka
zorlarsan düzeliyorHileden dolayı düşen faktör düzelmez kanka
Düzeltemezsin bu senin elinde olan bir şey değil. Ben 60 bin tlden fazla envanterimle hile açıyorum ve türkiyede benden değerli hesapta hile açan kimse yok. Bu konuları benden iyi bilen de yoktur eminim.zorlarsan düzeliyor
ninjaware owneri gibi konustunDüzeltemezsin bu senin elinde olan bir şey değil. Ben 60 bin tlden fazla envanterimle hile açıyorum ve türkiyede benden değerli hesapta hile açan kimse yok. Bu konuları benden iyi bilen de yoktur eminim.
Ben sana faktör ve vac hakkında yazdıklarımı uydurmuyorum kardeşim tecrübe hepsi
steam ismini atsana merak ettim envanteriniDüzeltemezsin bu senin elinde olan bir şey değil. Ben 60 bin tlden fazla envanterimle hile açıyorum ve türkiyede benden değerli hesapta hile açan kimse yok. Bu konuları benden iyi bilen de yoktur eminim.
Ben sana faktör ve vac hakkında yazdıklarımı uydurmuyorum kardeşim tecrübe hepsi
ninja owneriydim zaten ceza benninjaware owneri gibi konustun
biliyorum zaten tanıyorum senininja owneriydim zaten ceza ben
hesabıma tıkla hakkımda link var buraya atsam da sorun olmaz sanırımsteam ismini atsana merak ettim envanterini
eskiden tırnak makasın vardı hileden kazandığın parayla cekmişin bicagi hohesabıma tıkla hakkımda link var buraya atsam da sorun olmaz sanırım
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
evt ya çok kötü bisi13 gün rekabetci bekle süresi olan ben
Muhtemelen girdiğin her 2 maçta bir aynı bekleme süresini yine yersin belli etmesen bile.13 gün rekabetci bekleme süresi olan ben