Csgo Faktör Yükseltme Rehberi̇

zorlarsan düzeliyor
Düzeltemezsin bu senin elinde olan bir şey değil. Ben 60 bin tlden fazla envanterimle hile açıyorum ve türkiyede benden değerli hesapta hile açan kimse yok. Bu konuları benden iyi bilen de yoktur eminim.

Ben sana faktör ve vac hakkında yazdıklarımı uydurmuyorum kardeşim tecrübe hepsi

Düzeltemezsin bu senin elinde olan bir şey değil. Ben 60 bin tlden fazla envanterimle hile açıyorum ve türkiyede benden değerli hesapta hile açan kimse yok. Bu konuları benden iyi bilen de yoktur eminim.

Ben sana faktör ve vac hakkında yazdıklarımı uydurmuyorum kardeşim tecrübe hepsi
ninjaware owneri gibi konustun :D

steam ismini atsana merak ettim envanterini

13 gün rekabetci bekleme süresi olan ben 😑😑

13 gün rekabetci bekleme süresi olan ben 😑😑
Muhtemelen girdiğin her 2 maçta bir aynı bekleme süresini yine yersin belli etmesen bile.

Çözümü ise ölüm maçında olabildiğince rapor yemeden level atlamak. Örneğin haftada 2, ayda 8 level atlarsan ban süresi baya bi azalır.
(ölüm maçı şart değil)

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt