Csgo Faktör Yükseltme Rehberi̇

Aplarix

discord.gg/aplarix
Efsane Üye
steam guard onayı email onayı Doğrulamalar
steam hesabınızdan çıkıp modem ip,dns değiştirin
10+ steam lvl olması
50+ oyun olsun (ucuz olsada bişi olmaz)
broş,operasyon alarak steami aktif kullanarak
saatinizi yükselterek
övgünüzü yükselterek
oyun bozanlık yapmayın
150 win overwatch açıksa günde 15+ yapın (kırmızıysanız)
bolca arkadaş ekleyin
rehberleri beğenin
tartışma,klavuz,profil hakkında yorum yapın
legit oynayın
profilinizi herkese açık yapın
report yememeye özen gösterin
mute yememeye özen gösterin
faktör düşürmeyen hooku tespit edilmeyen hileler kullanın (temiz girmeniz daha iyi olur)
steam log temizleme bat kullanın
kimseyi gereksiz yere oyundan atmayın
öğretici rehberler yapıp ödül almaya çalışın
1-2 tane hizmet madalyanız varsa 4-6 tane gibi ucuz broş çekin

mail yollamak : [email protected]

Mail İçeriği:
Steam İD: steam id"
email: "Buraya Steam İlk mail + Kayıtlı olan mail"

Hi my name is ...... . I'm having trouble with the trust factor.
Whatever I do I couldn't fix it . There is no illegal situation
I want this topic reviewed and corrected
please do what i need . Thank you.

eğer hesabınız yeni ise bu maddeleri uygulayıp 1 ay gibi hesabınıza giriş yapmayın

Merhaba,

Hileden dolayı düşen faktör düzelmez.

"faktör düşürmeyen hooku tespit edilmeyen hileler kullanın (temiz girmeniz daha iyi olur)"
bu yazdığın hariç :)

Ve ayrıca legit oynamak, oyun saati kasmak, steamde aktif olmak vb.. Bunlar oyun içi güven faktörünüzü kesinlikle etkilemez, ancak sizin gibi tecrubeli ve geçmişi olan oyuncularla karşılaşırsınız.
Özetle güven faktörünüzü düşürmeyen bir hileyle oynayın. Öncesinde hileden faktörünüz düştüyse de hesabı çöpe atın.

Düzeltme: "eğer hesabınız yeni ise bu maddeleri uygulayıp 1 ay gibi hesabınıza giriş yapmayın" bu ne alaka anlayamadım :D
Boş hesaplarımızda semirage oynuyoruz ve yeşiliz. Tekrar söylüyorum hilenizi dikkatlı seçin.

Son düzenleme:
Merhaba,

bunları hileden dolayı düşen faktörünüzü düzelmez.

*faktör düşürmeyen hooku tespit edilmeyen hileler kullanın (temiz girmeniz daha iyi olur)
hariç :)

Ve ayrıca legit oynamak, oyun saati kasmak, steamde aktif olmak vb.. Bunlar oyun içi güven faktörünüzü kesinlikle etkilemez, ancak sizin gibi tecrubeli ve geçmişi olan oyuncularla karşılaşırsınız.
Özetle güven faktörünüzü düşürmeyen bir hileyle oynayın. Öncesinde hileden faktörünüz düştüyse de hesabı çöpe atın.
kral faktör faktördür reporttan düşen faktör ile hileden düşen faktörün farkı yok güven faktörün hile dt olduktan sonra en alt seviyeye çekiyor kırmızı değil siyah oluyor benim 2020'de açtığım temiz hesabım nl yüzünden red tf oldu bunları uygulayarak yeşil yaptım sonra gittim gamesense.is çekip semirage oynamıştım dediklerimi adam akıllı düzenli uygulayan adam en kötü sarı bile yapar.
skeet bile dt olduysa kullanılabilcek tek hile şuanda external wh

Maalesef o işler 2 yıl önce değişti brom, rapordan dolayı faktör düşmüyor. Siyah faktör yok bu arada. NL detected olduğu dönemde ban yedirmişti. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 kez detected oldu ve evet ban yedirdi. Rapordan dolayı faktör düşmediği için de semi oynuyorum ve faktörüm sarıya düşmüyor bilgin olsun.

Maalesef o işler 2 yıl önce değişti brom, rapordan dolayı faktör düşmüyor. Siyah faktör yok bu arada. NL detected olduğu dönemde ban yedirmişti. Yanlış hatırlamıyorsam 2-3 kez detected oldu ve evet ban yedirdi. Rapordan dolayı faktör düşmediği için de semi oynuyorum ve faktörüm sarıya düşmüyor bilgin olsun.
kral ben hala yapıyorum daha 3-5 gün olmadı red tf hesabı yeşile çevirdim rank supreme

Tekrar söylüyorum hileden dolayı düşen faktör düzelmez.

Eğer alt hesabın ban yediyse VACNET geçici olarak o makineden girdiğin hesapları işaretler ve sezgisel taramaları maça bağlanmadan yapar.

Senin karşılaştığın durum da buna benzer. VAC, Kullandığın hileyi henüz tespit edemediği için senin sadece diğer hesabında kullandığına kanaat getirdi ve faktörünü level atladıkca düzeltti.

Bunlar hakkında daha detaylı bilgi için VACNET'in / Valve'ın makine öğrenimlerini araştırabilirsin.

NOT: level atlama olayı oyunbozanlık banlarına da kesin çözüm sağlayacaktır, bekleyerek oyunbozanlık süresini düşüremezsiniz bol bol level kasın.

Son düzenleme:
Tekrar söylüyorum hileden dolayı düşen faktör düzelmez.

Eğer alt hesabın ban yediyse VACNET geçici olarak o makineden girdiğin hesapları işaretler ve sezgisel taramaları oyuna girmeden yapar.

Senin karşılaştığın durum da buna benzer. VAC, Kullandığın hileyi henüz tespit edemediği için senin sadece diğer hesabında kullandığına kanaat getirdi ve faktörünü level atladıkca düzeltti.

Bunlar hakkında daha detaylı bilgi için VACNET'in / Valve'ın makine öğrenimlerini araştırabilirsin.

NOT: level atlama olayı oyunbozanlık banlarına da kesin çözüm sağlayacaktır, bekleyerek oyunbozanlık süresini düşüremezsiniz bol bol level kasın.
otcv3.dll'i vac bypassız bulamıyorsa cs2'de legit oynayarak kolay hile açılır.

Main hesabında otc açacak kadar aptalsa bir insan bırak açsın zaten ona laf anlatmaya gerek de yok.
Ben kernel ile usermode arasındaki farklı anlatıyorum adam bana ezglobal ban yedirir mi diyo. Anlatabiliyo muyum aradaki seviyeyi.

Main hesabında otc açacak kadar aptalsa bir insan bırak açsın zaten ona laf anlatmaya gerek de yok.
Ben kernel ile usermode arasındaki farklı anlatıyorum adam bana ezglobal ban yedirir mi diyo. Anlatabiliyo muyum aradaki seviyeyi.
bro açtığım hesaplar 1$ bile değil o yüzden açıyorum, zaten hile açmayı bilmeyen adamı çok umursamaya gerek yok

Hileden dolayı düşen faktör düzelmez kanka

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt