Csgo FACEİT için Hile arıyorum bilgisi olan ?

internal halinden kastınız sitedeki adıyla Uran mı?
Doğrudur hocam uran.
Buradaki konuma bakabilirsin dostum.
Macro kullanıyorum kral sıkıntı yok.
Hocam aldığınız diğer hilelerde ban yemeniz gayet normal Faceit veya Esea gibi platformlarda çalışan tespit edilemeyen hileler slotlu bir şekilde satılır genelde bulmak zordur bulsanız bile slotlar dolu oluyor
Evet dediğiniz türden bulmak lazım.

Buna baktım hocam . denemek amaçlı premium paketini aldım . her hesapta 3. maçta ban yedim. Hilelerde external birde internal diye ayrım varmış . ben external olanını aldığım için FACEİTAC nin yakalaması kolay oluyormuz internal hie almamız gerekiyormuş. Bu site bildiğim kadarıyla çok uzun zamandır var . Bunun diğer paketini deneyeceğim bugün . Ama öncesinde bilindik daha sağlam daha güvenli bir başka hile varmı diye araştırıyorum . Hile kullanmasını bilen biriyim .
bunlar sc4m kanka

Faceit için dma harici uzun süreli ud hile bulmak çok zor. Dma ile uzun süreli bir şekilde kullanabilirsin ama ilk başta aşşırı maliyetli olucak sana. 2. Pc alman gerekicek dma kartı vs vs. Bu arada faceit ac cheat yazıp googleda ilk sırada olanların çoğu sc4m.

Smartaim.cc - Bunu biliyorum ve %100 normal, arkadaşlarla test ettim ve herhangi bir yasak yok :incredible:

Faceit için galiba bildiğim DMA hileleri var diğer türlü hileler ya sc4m dir yada ertesi gün ban garantilidir.

yanılıyorsunuz benim gönderdiğim hile gerçekten işe yarıyor ve ban yok
DMA uzun zaman önceydi, şimdi bu tür numaralar bir BIOS veya USB flash sürücü aracılığıyla çalışıyor, programlamada iyi değilim ama biraz biliyorum
genel olarak, sadece benim tavsiyem çünkü o gerçekten iyi :)

Buna baktım hocam . denemek amaçlı premium paketini aldım . her hesapta 3. maçta ban yedim. Hilelerde external birde internal diye ayrım varmış . ben external olanını aldığım için FACEİTAC nin yakalaması kolay oluyormuz internal hie almamız gerekiyormuş. Bu site bildiğim kadarıyla çok uzun zamandır var . Bunun diğer paketini deneyeceğim bugün . Ama öncesinde bilindik daha sağlam daha güvenli bir başka hile varmı diye araştırıyorum . Hile kullanmasını bilen biriyim .
external hile daha güvenlidir internal direk oyunun icine inject edilgidinden daha risklidir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt