knk ben free hileyle ban yemedim sıkıntı yok gibiMerhaba, hile ile prime hesap kasmak istiyorum. CS2'nin durumu nedir ? Overwatch bulunuyor mu oyunda. (Hile olarak nixware kullanmam sorun oluşturur mu ? Legit configleri çok iyi.)
M4TE INC var surekli videosunu cekiyor ama onun abarttigi kadar iyi oldugunu dusunmuyorum.bi ara türk hilesi xhanger vardı 2-3 sene önce kullanıyordum şuan durumunu bilmiyorum bi ona bak
Csde free hile bile dt düsmüyor ki bro para vermenize bile gerek yok biraz internette dolaşsan ud injector yaparsın kendine istedigin dlli injectler oynarsın ama eğer 50 tane madalyan yoksa legit falan oynayamazsın unut o işi herkes rage atıyorMerhaba, hile ile prime hesap kasmak istiyorum. CS2'nin durumu nedir ? Overwatch bulunuyor mu oyunda. (Hile olarak nixware kullanmam sorun oluşturur mu ? Legit configleri çok iyi.)
githuba aimstar yazın aynı hile zatenM4TE INC var surekli videosunu cekiyor ama onun abarttigi kadar iyi oldugunu dusunmuyorum.
Haklısın bromda visualleri felan iyi olması zevk veriyor.Csde free hile bile dt düsmüyor ki bro para vermenize bile gerek yok biraz internette dolaşsan ud injector yaparsın kendine istedigin dlli injectler oynarsın ama eğer 50 tane madalyan yoksa legit falan oynayamazsın unut o işi herkes rage atıyor