CS2 Neverlose Hile Satış uyguna (500₺)

bu hilenin amacı legit takılmak değilki adı üstünde neverlose hvhkingom
legit ile ilgili bir cümle kurmadımki zaten aylardır ow yok
ve teyyare ware gibi tırto hileler inj edilmedikçe vac yemek çok zor ( manuel ban hariç)
benim derdim bakalım mm sunucularında safe mode off rapidfire on ile ne kadar dayanabilicez :D

skeet best brudher sadece izle

fatality ve neverlose kullanıyorum invite fiyatları 350-400 arasında gidip geliyor sen bir kullanıcı olarak ne düşünüyorsun güncel durumda skeet kötü ama tek bir güncelleme ile yine tepeye çıkabilir bence
mantıklımı almak?

fatality ve neverlose kullanıyorum invite fiyatları 350-400 arasında gidip geliyor sen bir kullanıcı olarak ne düşünüyorsun güncel durumda kötü durumda skeet ama tek bir güncelleme ile yine tepeye çıkabilir bence
mantıklımı almak?
değil çunki neverlose yeni bir akım getirdi resolver olarak ve bunu ezemezler düşüncem esotorikten beklentimiz yüksek ama asla yenemeyicek nl yi ama ona yakın birşey çıkartır

@akbabasamet3333 uzun lafın kısası kalan 20 gününde topluluk sunucusu falan gir satışını yapabilmen imkansız

değil çunki neverlose yeni bir akım getirdi resolver olarak ve bunu ezemezler düşüncem esotorikten beklentimiz yüksek ama asla yenemeyicek nl yi ama ona yakın birşey çıkartır
last register kaç k uid şuan skeet de ?

Neverlose hilesini kullanmayı bıraktığım için satışa koydum genelde legit kullandığım için pek kullanamadım o yüzden satmak istiyorum.satın alan kişinin maili eklenecektir hesaba ondan başkası erişemeyecektir satış yapıldıktan sonra şifreyi kendisi oluşturacaktır mail vs. Alıcının mail'i eklenecektir herşey alıcıya teslim.
KALAN ÜYELİK SÜRESİ 20 GÜN. 500₺
SKİNCHANGER'A SAHİP HVH TÜRÜNDEN
NEVERLOSE'U BİLENLER BİLİR DAHA FAZLA ANLATAMAYA GEREK YOK.
CFG'LERİ İLE BİRLİKTE TESLİM EDİLECEKTİR İÇERİSİNDEKİ CFG LER FORUMUNDA TANESİ 2-3 EURO YA SATILMAKTADIR
1 aylık fiyatı 35 euro 1200 tl gibi bir ücrete denk geliyor ben 500₺ ye bırakıyorum
Discord : smtsmt
neverlose bende kullandım dostum ve 30 günü 13.5 euro sen kime neyi satmayı çalışıyorsun anlamadım xd onun yerine 15 euroya skeet cr1ck alsan daha mantıklı gibime geliyor

skeet best brudher sadece izle

bende yıllarımı verdim piyasada yeni değilim.
NL ve skeet neredeyse aynı hile zaten aralarındaki farklar NL arayüz ve rapid fire olarak daha iyi daha gelişmiş
yani evet NL HvH god ama NL zaten eski skeet developunun bir ürünü bunuda hesaba kat xd
onun haricinde fatalda güzel hileydi skeet ve NL yi siktiğim zamanlar çok oluyordu fena bir şeydi fata. şimdiki durumunu bilmiyorum
diğerleri çöp benim için aimware gibi çöp bir şeyin bile subu vardı bende xd (legit olarak alınır HvH çöp)

Edit: benim olduğum zamanda skeet anti-aim olarak NL'den daha iyiydi

neverlose bende kullandım dostum ve 30 günü 13.5 euro sen kime neyi satmayı çalışıyorsun anlamadım xd onun yerine 15 euroya skeet cr1ck alsan daha mantıklı gibime geliyor
TiersChoose an option30 Days90 Days180 Days1 Year

£26.99
In stock

Türkiyede yaşayan birisinin alabileceği en ucuz nl sub ücreti 26.99

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt