WortexSoftware
Gold Üye
- İletişim
bu hilenin amacı legit takılmak değilki adı üstünde neverlose hvhkingomşimdi böyle iyi konuşuyoruzda bakalım ban wave de ne dicez he
bu hilenin amacı legit takılmak değilki adı üstünde neverlose hvhkingomşimdi böyle iyi konuşuyoruzda bakalım ban wave de ne dicez he
legit ile ilgili bir cümle kurmadımki zaten aylardır ow yokbu hilenin amacı legit takılmak değilki adı üstünde neverlose hvhkingom
skeet best brudher sadece izleFiyat makul indirim yapılabilir 400 olur gibi ama neverlose hesap satmak yasak diye biliyorum ban yersin gibi geliyor.
Ayrıca 15$ skeet(Crâck) almak var birde öyle düşün xd
skeet best brudher sadece izle
değil çunki neverlose yeni bir akım getirdi resolver olarak ve bunu ezemezler düşüncem esotorikten beklentimiz yüksek ama asla yenemeyicek nl yi ama ona yakın birşey çıkartırfatality ve neverlose kullanıyorum invite fiyatları 350-400 arasında gidip geliyor sen bir kullanıcı olarak ne düşünüyorsun güncel durumda kötü durumda skeet ama tek bir güncelleme ile yine tepeye çıkabilir bence
mantıklımı almak?
last register kaç k uid şuan skeet de ?değil çunki neverlose yeni bir akım getirdi resolver olarak ve bunu ezemezler düşüncem esotorikten beklentimiz yüksek ama asla yenemeyicek nl yi ama ona yakın birşey çıkartır
7k aslında şuan elimde yok arkadaşa vermiştim hesabı sanalı saldı telefondan konuşup aldım@akbabasamet3333 uzun lafın kısası kalan 20 gününde topluluk sunucusu falan gir satışını yapabilmen imkansız
last register kaç k uid şuan skeet de ?
neverlose bende kullandım dostum ve 30 günü 13.5 euro sen kime neyi satmayı çalışıyorsun anlamadım xd onun yerine 15 euroya skeet cr1ck alsan daha mantıklı gibime geliyorNeverlose hilesini kullanmayı bıraktığım için satışa koydum genelde legit kullandığım için pek kullanamadım o yüzden satmak istiyorum.satın alan kişinin maili eklenecektir hesaba ondan başkası erişemeyecektir satış yapıldıktan sonra şifreyi kendisi oluşturacaktır mail vs. Alıcının mail'i eklenecektir herşey alıcıya teslim.
✓KALAN ÜYELİK SÜRESİ 20 GÜN. 500₺
✓SKİNCHANGER'A SAHİP HVH TÜRÜNDEN
NEVERLOSE'U BİLENLER BİLİR DAHA FAZLA ANLATAMAYA GEREK YOK.
✓CFG'LERİ İLE BİRLİKTE TESLİM EDİLECEKTİR İÇERİSİNDEKİ CFG LER FORUMUNDA TANESİ 2-3 EURO YA SATILMAKTADIR
1 aylık fiyatı 35 euro 1200 tl gibi bir ücrete denk geliyor ben 500₺ ye bırakıyorum
Discord : smtsmt
skeet best brudher sadece izle
neverlose bende kullandım dostum ve 30 günü 13.5 euro sen kime neyi satmayı çalışıyorsun anlamadım xd onun yerine 15 euroya skeet cr1ck alsan daha mantıklı gibime geliyor
Tiers | Choose an option30 Days90 Days180 Days1 Year
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
|
---|