- İletişim
garip insanlar log yapmışlardırve işin kötü yanı paylaştığın an adamların algılaması 1 gün bile hesap elinde kalamıyo
garip insanlar log yapmışlardırve işin kötü yanı paylaştığın an adamların algılaması 1 gün bile hesap elinde kalamıyo
yıllık 2m euro indirseydin sen ne yapardın adamın aktif 160bin kullanıcısı vargarip insanlar log yapmışlardır
evet ama hakediyorlar dünyadaki en iyi resolverı yaptılar loaderlarına kırılmıyacak bir duvar yaptılar daha ne olsunkigüzel para
2m euro yu sende cebe atsan katını yaparsınevet ama hakediyorlar dünyadaki en iyi resolverı yaptılar loaderlarına kırılmıyacak bir duvar yaptılar daha ne olsunki
a**m*na bile ******2m euro yu sende cebe atsan katını yaparsın
skeet satın aldım ve gördüğüm en kötü hile bende gerçeği bile var 2 side berbat şuan en iyi csgo hvh de nl dirFiyat makul indirim yapılabilir 400 olur gibi ama neverlose hesap satmak yasak diye biliyorum ban yersin gibi geliyor.
Ayrıca 15$ skeet(Crâck) almak var birde öyle düşün xd
yıllar önce yaşadım bu dediğini ve hayla aynı nl adminleri acımasız buna şüphe yokamacım konunu baltalamak değil ama bu satışı yapabilmen imkansız,
hwid reset ve freeze sub tuşu yok artık neverlose da
öyle 2dk da hwid reset atıp yada üyeliğini dondurup istediğin zaman açma devri bitti
hatta geçenlerde grief banı yediğimi ve üyeliğimi dondurmak istediğimi belirten bi forum attım verilen cevap açık bir şekilde bitince yeni üyelik alabilirsin oldu.
şimdi böyle iyi konuşuyoruzda bakalım ban wave de ne dicez heevet ama hakediyorlar dünyadaki en iyi resolverı yaptılar loaderlarına kırılmıyacak bir duvar yaptılar daha ne olsunki