frezzyterror
Efsane Üye
- Ticaret Puanı: 1 / 0
13 gb güncelleme ardından yazılım günceldir
tabiHocam eğer bir sakıncası yoksa bir soru sorabilir miyim izninizle yada dcden olur hiç farketmez
Hocam bu menü şimdilik paste değil ama başka yerde gördüm ama geliştirilmeye açıktı fakat nerde gördüğümü bilmiyorum sadece sormak istedim eğer yanlış anlaşılmayacaksa
v2 sürümündeki menü github üzeirnden aldığım bir arayüzdü imgui geliştiricisi olmadığım için tasarım konusunda kötüydüm hazır arayüz kullandım fakat millet yazılıma iyice kötü ve paste olarak laf yaptığı için kötü bile olsa sıfırdan siyah arayüz yapmaya karar verdim bunun yanı sıra onun kodu leak değil necrum olarak free dağıtıyoruz o sürümüHocam bu menü şimdilik paste değil ama başka yerde gördüm ama geliştirilmeye açıktı fakat nerde gördüğümü bilmiyorum sadece sormak istedim eğer yanlış anlaşılmayacaksa
Hocam kesinlikle yanlış anlamayın ben paste demiyorum normal birşeydir her yazılımcının kullanması gereken birşey yani free dağıtıyorsanız bir deniyelim o zamanv2 sürümündeki menü github üzeirnden aldığım bir arayüzdü imgui geliştiricisi olmadığım için tasarım konusunda kötüydüm hazır arayüz kullandım fakat millet yazılıma iyice kötü ve paste olarak laf yaptığı için kötü bile olsa sıfırdan siyah arayüz yapmaya karar verdim bunun yanı sıra onun kodu leak değil necrum olarak free dağıtıyoruz o sürümü
tabi hocam v2 sürüm necrum üzerinde şuan bedava dağıtıyoruz güncellemeyi geç yapıyoruz ama o da benim kernel yazılımım sonuçtaHocam kesinlikle yanlış anlamayın ben paste demiyorum normal birşeydir her yazılımcının kullanması gereken birşey yani free dağıtıyorsanız bir deniyelim o zaman