rubyy
Efsane Üye
- Ticaret Puanı: 0 / 0
neler ekleyeceksiniz hocam pekişuanlık düşüncemde yok ama ileride ekleyebilirim aklımda farklı birkaç şey var
neler ekleyeceksiniz hocam pekişuanlık düşüncemde yok ama ileride ekleyebilirim aklımda farklı birkaç şey var
inanki aklıma çok birşey gelmiyor sıradan birşeyler eklicem granade prediction gibineler ekleyeceksiniz hocam peki
lineup neden düşünmüyorsunuz ki hocam uğraştırıcı olduğu için miinanki aklıma çok birşey gelmiyor sıradan birşeyler eklicem granade prediction gibi
gereksiz fps düşürdüğü için optimizesi ile uğraşmak istemediğim için bir de artık cs ile uğraşmak istemiyorum boş geliyor herkes spinbot zatenlineup neden düşünmüyorsunuz ki hocam uğraştırıcı olduğu için mi
hocam kernel ürününüzü alıp legit takılmak istiyorum uğraşmak istemiyorum diyorsunuz yani guncellemeyecek misinizgereksiz fps düşürdüğü için optimizesi ile uğraşmak istemediğim için bir de artık cs ile uğraşmak istemiyorum boş geliyor herkes spinbot zaten
güncellemeyi zaten her zaman yapıyorum sorun güncel tutmak değil externalde eklenecek tüm özellikleri ekledim. Bu saatden sonra read memory ile ekleyebileceğim özellik kalmadı. Ve demek istediğim şey oyunda legit oynamaya izin vermiyorlar ki her maç en kötü 1 mevlana geliyor üst elolardahocam kernel ürününüzü alıp legit takılmak istiyorum uğraşmak istemiyorum diyorsunuz yani guncellemeyecek misiniz
peki bu sizin externalde rage patlatsak ban riski nedirgüncellemeyi zaten her zaman yapıyorum sorun güncel tutmak değil externalde eklenecek tüm özellikleri ekledim. Bu saatden sonra read memory ile ekleyebileceğim özellik kalmadı. Ve demek istediğim şey oyunda legit oynamaya izin vermiyorlar ki her maç en kötü 1 mevlana geliyor üst elolarda
Steam: Kayıtlarda 1 VAC yasaklanmasıpeki bu sizin externalde rage patlatsak ban riski nedir
15 k ustu ful hıle faktörun ne kadar ıyı olursa olsun 17 18 19 k elolarda dırek rage olarak baslıyorlar ona göre bi hile almanı önerırımpeki bu sizin externalde rage patlatsak ban riski nedir
e ben smooth 0 oynuyorum zaten ban yiyecek bir özellik yokki ama karşıda autowall varken ne yapabilirsin ki bunu düşünmek gerekiyor ha dersen ben legit oynarım kazanmak önemli değil ileride rageler zaten patlayacak o sırada keyfi birkaç maç atarım o zaman istediğin gibi takılabilirsinpeki bu sizin externalde rage patlatsak ban riski nedir