Satıyorum 🎯 CS2 Kernel & Usermode & Changer 🔥 Cheap & Undetected 🏆 FrezzyHook.club✅

lineup neden düşünmüyorsunuz ki hocam uğraştırıcı olduğu için mi
gereksiz fps düşürdüğü için optimizesi ile uğraşmak istemediğim için bir de artık cs ile uğraşmak istemiyorum boş geliyor herkes spinbot zaten

gereksiz fps düşürdüğü için optimizesi ile uğraşmak istemediğim için bir de artık cs ile uğraşmak istemiyorum boş geliyor herkes spinbot zaten
hocam kernel ürününüzü alıp legit takılmak istiyorum uğraşmak istemiyorum diyorsunuz yani guncellemeyecek misiniz

hocam kernel ürününüzü alıp legit takılmak istiyorum uğraşmak istemiyorum diyorsunuz yani guncellemeyecek misiniz
güncellemeyi zaten her zaman yapıyorum sorun güncel tutmak değil externalde eklenecek tüm özellikleri ekledim. Bu saatden sonra read memory ile ekleyebileceğim özellik kalmadı. Ve demek istediğim şey oyunda legit oynamaya izin vermiyorlar ki her maç en kötü 1 mevlana geliyor üst elolarda

güncellemeyi zaten her zaman yapıyorum sorun güncel tutmak değil externalde eklenecek tüm özellikleri ekledim. Bu saatden sonra read memory ile ekleyebileceğim özellik kalmadı. Ve demek istediğim şey oyunda legit oynamaya izin vermiyorlar ki her maç en kötü 1 mevlana geliyor üst elolarda
peki bu sizin externalde rage patlatsak ban riski nedir

peki bu sizin externalde rage patlatsak ban riski nedir
e ben smooth 0 oynuyorum zaten ban yiyecek bir özellik yokki ama karşıda autowall varken ne yapabilirsin ki bunu düşünmek gerekiyor ha dersen ben legit oynarım kazanmak önemli değil ileride rageler zaten patlayacak o sırada keyfi birkaç maç atarım o zaman istediğin gibi takılabilirsin

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt