Arıyorum CS2 için full undetected bir hile arıyorum.

ne gibi kanka güzel soru @LOLSHAN @mahircayan ansızın bu iki kraldan birinin pub ettiğini düşünürsek :D
midnight dan bahsetmiyorum blacksector solutions dan bahsediyorum veya söylediğin slotlulardan bahsediyorum, herhangi birini önerebilir misin?
ve aynı zamanda zaten hiçbir cracklenmiş, pub hileyi almam bir kere bile pub olduysa dahada alınmaz.

midnight dan bahsetmiyorum blacksector solutions dan bahsediyorum veya söylediğin slotlulardan bahsediyorum, herhangi birini önerebilir misin?
ve aynı zamanda zaten hiçbir cracklenmiş, pub hileyi almam bir kere bile pub olduysa dahada alınmaz.
black sector solutionsu önermiş knk zaten ilk sayfada

Bu arada hileyi ultra legit kullanacağım için çok fazla özelliğe ihtiyacım yok, yani blacksector solutions'un özellikleri benim için gayet yeterli.
Özellik vb. bakımından değil bana gerçekten undetected, trusted güven faktörü düşürmeyen envanterli vb. sağlam hesaplarda kullanabileceğim hile lazım.

hacı keşke az okusaydın ya yukarıyı :D

Bu arada hileyi ultra legit kullanacağım için çok fazla özelliğe ihtiyacım yok, yani blacksector solutions'un özellikleri benim için gayet yeterli.
Özellik vb. bakımından değil bana gerçekten undetected, trusted güven faktörü düşürmeyen envanterli vb. sağlam hesaplarda kullanabileceğim hile lazım.
black sector tatmin eder kanka sımdı farkettim siteden kripto ile alınıyormuş bullseyeden dolar bazıyla tr kart ile alabilirsin

knk sitede 12 euroya kartla alınıyo 15 dolara satıyon 70 lira fazla verip niye senden alalım
Ana mağazadan aldığımız fiyat listesi bu şekilde efendim. Ek olarak Türkiye genelinde tüm banka ve kredi kartlarına destek sağlıyoruz bunun yanı sıra IBAN, EFT/Havale, Papara üzerinden ödeme kolaylıkları ve 7/24 Türkçe destek sunmaktayız.

• Love
Tepkiler: urs
Ana mağazadan aldığımız fiyat listesi bu şekilde efendim. Ek olarak Türkiye genelinde tüm banka ve kredi kartlarına destek sağlıyoruz bunun yanı sıra IBAN, EFT/Havale, Papara üzerinden ödeme kolaylıkları ve 7/24 Türkçe destek sunmaktayız.
şanslısın +1 müşteri :D

hiç duymadım ve sadece faceit için midir?
Yıllardır var ve hala ud. Faceit ve diğer acleri destekliyor. Yetkilisiyle iletişime geçip satın alım gerçekleştirin. Bu kadar pahalı olma sebebi slotlu olmasından dolayı. Slot varsa kaçırma derim. Videolarını izleyebilirsin.

Yıllardır var ve hala ud. Faceit ve diğer acleri destekliyor. Yetkilisiyle iletişime geçip satın alım gerçekleştirin. Bu kadar pahalı olma sebebi slotlu olmasından dolayı. Slot varsa kaçırma derim. Videolarını izleyebilirsin.
ben zamanında duydum cok güvenli durmuyor hocam

ben zamanında duydum cok güvenli durmuyor hocam
Hocam daha 2 ay öncesine kadar da çok rahat kullanıyordum fakat slotlar dolduktan sonra alamamaya başladım. Faceit 10 da bunu kullanan bir çok profesyonel oyuncu bile var. Nonstop faceit farmına yatarsan eğer ilk 10 da olman kaçınılmaz ve proların dikkatini çekiyorsun tslerine falan davet ediyorlar birlikte maç atma şansı yakalıyorsun. Espli versiyonu kolay bulunabiliyor ama espsiz hali çok zor çünkü faceit adminleri tw baktıklarında bile görememişlerdi.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt