Arıyorum CS2 için full undetected bir hile arıyorum.

midnight ve iniuria da problem yaşamadım externalın bypassı fix yerse yine dt olur yani external ile internalın okadar farkı olacağını sanmıyorum red trust yemedim bu hilelerden rage bile oynadım
EXTERNALIN BYPASI FİX YERSE Mİ PATLADIM AMK KMAFSŞDİGNJASFDKİŞHNASDFLKŞGNMFSADKŞHNSADFKHNLADJFHKADF

EXTERNALIN BYPASI FİX YERSE Mİ PATLADIM AMK KMAFSŞDİGNJASFDKİŞHNASDFLKŞGNMFSADKŞHNSADFKHNLADJFHKADF
Doğrudur dostum external dt olmaz :D tüm external hileler ud since havva ve ademin doğumu buyuzden Ninjaware gibi pasteler dt olup ban yedi userleri

Doğrudur dostum external dt olmaz :D tüm external hileler ud since havva ve ademin doğumu buyuzden Ninjaware gibi pasteler dt olup ban yedi userleri
dt olmaz demedim ama sen externalı yanlış anlamışsın

dt olmaz demedim ama sen externalı yanlış anlamışsın
oyuna injecte olmadan çalışmasının bir yöntemi var doğrumudur? bu yöntem eğer engellenirse oyun tarafindan dt olmayacakmı veya pub olursa bence sen beni yanlış anlıyorsun

oyuna injecte olmadan çalışmasının bir yöntemi var doğrumudur? bu yöntem eğer engellenirse oyun tarafindan dt olmayacakmı veya pub olursa bence sen beni yanlış anlıyorsun
yöntem değil bir hile externalsa öyle olmak zorunda oyun bilgileri memoryden geçirmek zorunda oyunun engelleyebilmesi gibi bir durum yok sadece driverları veya hookları izleyerek memorye ulaştığımız yöntemleri dt yapabilirler oda cs için söz konusu değil xd

yöntem değil bir hile externalsa öyle olmak zorunda oyun bilgileri memoryden geçirmek zorunda oyunun engelleyebilmesi gibi bir durum yok sadece driverları veya hookları izleyerek memorye ulaştığımız yöntemleri dt yapabilirler oda cs için söz konusu değil xd
ozaman bu pasteler nasıl dt oluyorda patlıyor :D bir çok kişi piyasadan silindi böyle en yakın tarihte ceza patlamıştı sanırım

Yıllardır kullandığım hileyi görücüye çıkarayım
Dalga mı geçiyorsun? Faceit-cheats tamamen d0landırıcı bir şirket. Githubdan bulup derliyor faceitte çalışıyor diye satıyor hem çalışmıyor hemde açtığın anda ban yiyorsun.

2019 ana hesabımda kullanıyorum ve 2019 dan beridir ud biraz ucuk bir kavram değil mi
galiba 2020 nin ortasında ban dalgası gelmişti 10 binlerce hesap gitti etkilenmeyen hile yoktu ozaman ben askerdeydim şanslıydım sonrasında hiç dt olmadı zaten

midnight, pellix, iniuria
üçünün arasında bir seçim yap derim.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt