🎯 CS2 Hvh & Legit Cheat 🔥 Cheap & Undetected 🏆 Tifity Project ✅

İmgui paste arkadaşlar zaten bunu söyleyip duruyorum ama kudurmanızın nedenini anlayamadım, konumu kirletiyorsunuz gidip uc externalinizi satmaya çalışın :kappasmiley:
Kankam canım benim canımın içi pastelediğin hilenin kendisi bile diğer sitelerde orjinal hali 200tlye satılırken sen bu hileyi çalmışsın kendinden hiçbir şey eklememişsin ve 350tl ye satmaya çalışıyorsun.

:kappasmiley: Tamammmm, tamammmmm

Kankam canım benim canımın içi pastelediğin hilenin kendisi bile diğer sitelerde orjinal hali 200tlye satılırken sen bu hileyi çalmışsın kendinden hiçbir şey eklememişsin ve 350tl ye satmaya çalışıyorsun.
Hilenin kaynak kodu kendisinde bile yoktur ki eğer ki varsa oyun içindeki menüde ve karakterlerin üstündeki yazıları değiştirip kanıt atsın

Hilenin kaynak kodu kendisinde bile yoktur ki eğer ki varsa oyun içindeki menüde ve karakterlerin üstündeki yazıları değiştirip kanıt atsın
Yüksek olasılıkla yoktur zaten hocam. Aimware açık kaynak kodlu bir hile değil zaten + olarakda yani adam hiçbir emek ve çaba sarfetmeden para kazanıyor ve insanları birnevi dolandırıyor. Buda benim hoşuma gitmiyor.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
# Satış & Ticaretten Yasaklanmış Kullanıcı ile eşleşme tesbit edildiğinden dolayı satış konunuz reddedilmiştir .

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt