Tamammmm, tamammmmmuc external dediğin yazılım 2023 de kapalı betada yapıldı daha senin piyasadan haberin yokken vardım terk et burayı elindeki Crâck hileyi satmaya devam et
Tamammmm, tamammmmmuc external dediğin yazılım 2023 de kapalı betada yapıldı daha senin piyasadan haberin yokken vardım terk et burayı elindeki Crâck hileyi satmaya devam et
Kankam canım benim canımın içi pastelediğin hilenin kendisi bile diğer sitelerde orjinal hali 200tlye satılırken sen bu hileyi çalmışsın kendinden hiçbir şey eklememişsin ve 350tl ye satmaya çalışıyorsun.İmgui paste arkadaşlar zaten bunu söyleyip duruyorum ama kudurmanızın nedenini anlayamadım, konumu kirletiyorsunuz gidip uc externalinizi satmaya çalışın
Tamammmm, tamammmmm
Hilenin kaynak kodu kendisinde bile yoktur ki eğer ki varsa oyun içindeki menüde ve karakterlerin üstündeki yazıları değiştirip kanıt atsınKankam canım benim canımın içi pastelediğin hilenin kendisi bile diğer sitelerde orjinal hali 200tlye satılırken sen bu hileyi çalmışsın kendinden hiçbir şey eklememişsin ve 350tl ye satmaya çalışıyorsun.
Yüksek olasılıkla yoktur zaten hocam. Aimware açık kaynak kodlu bir hile değil zaten + olarakda yani adam hiçbir emek ve çaba sarfetmeden para kazanıyor ve insanları birnevi dolandırıyor. Buda benim hoşuma gitmiyor.Hilenin kaynak kodu kendisinde bile yoktur ki eğer ki varsa oyun içindeki menüde ve karakterlerin üstündeki yazıları değiştirip kanıt atsın