PASTER'ın teki zaten bro zaman harcamaya değmez.tamam midnight alıp gelicem hasan.
PASTER'ın teki zaten bro zaman harcamaya değmez.tamam midnight alıp gelicem hasan.
kodlarını yetkili ekipten birilerine gösterse build edip inanıcam ama yok abi bunu yapmıyorPASTER'ın teki zaten bro zaman harcamaya değmez.
Biraz göz ucuyla bakmış abisi . Yok birde bunu 2 gün önce falan ifşaladım hala kendisini savunmaya çalışıyor yüzsüz gibi. Yani garip bir arkadaş umarım konusuda kapanır bir daha satış yapmasına izin vermezler. Adminlere buradan duyurumdur.kodlarını yetkili ekipten birilerine gösterse build edip inanıcam ama yok abi bunu yapmıyor
bu arada yazılımı çok beğendim kanka ellerine kollarına sağlık çok sağlam kodlamışssın djaknsjdnaskdjkasda
Aşağı da benim yazılımı koyuyorum çok benzedi seninkine ama tabi seninki kadar iyi değil
Biraz göz ucuyla bakmış abisi . Yok birde bunu 2 gün önce falan ifşaladım hala kendisini savunmaya çalışıyor yüzsüz gibi. Yani garip bir arkadaş umarım konusuda kapanır bir daha satış yapmasına izin vermezler. Adminlere buradan duyurumdur.
ben fiyatlara takıldım, paste bir hileye sınırsız olarak niye 3k vereyimki? hem piyasada kalacagından garantin yok gibi. Neverlose yine güven veriyor.... Neverlose 1 yıl 3.400 tl 400 daha ekleyip nl almaları cok mantıklıki hvh sunucusunda oynasan zevk almazsın bunlaİmgui paste arkadaşlar zaten bunu söyleyip duruyorum ama kudurmanızın nedenini anlayamadım, konumu kirletiyorsunuz gidip uc externalinizi satmaya çalışın
Biz size hiçbir zaman sınırsız alın diye diretmedik, diretmeyeceğiz. Her daim aylık fiyatlandırmamızın piyasadaki tabiri caiz ise hiçbir işe yaramayan uc pastelerden daha ucuz olmasıyla birlikte aylık satın alıp keyifle oynayabilirsiniz dedin.ben fiyatlara takıldım, paste bir hileye sınırsız olarak niye 3k vereyimki? hem piyasada kalacagından garantin yok gibi. Neverlose yine güven veriyor.... Neverlose 1 yıl 3.400 tl 400 daha ekleyip nl almaları cok mantıklıki hvh sunucusunda oynasan zevk almazsın bunla
3k lft paste hile ucuz okyBiz size hiçbir zaman sınırsız alın diye diretmedik, diretmeyeceğiz. Her daim aylık fiyatlandırmamızın piyasadaki tabiri caiz ise hiçbir işe yaramayan uc pastelerden daha ucuz olmasıyla birlikte aylık satın alıp keyifle oynayabilirsiniz dedin.
satın almayın diye yaptım diyorum halen ucuz falan yazıyorsun gerçekten garip bir yaratıksın aşık oldum sana3k lft paste hile ucuz oky
sanadagüzel etkileşim verdik he hadi görüşürüz 2 haftaya close senisatın almayın diye yaptım diyorum halen ucuz falan yazıyorsun gerçekten garip bir yaratıksın aşık oldum sana