Kim öğünü 150 tl ye yiyor ?Dışarıda yiyeceğiniz bir öğün fiyatında bir haftalık bir servis alıyorsunuz efendim denemenizi mutlaka tavsiye ederim
Kim öğünü 150 tl ye yiyor ?Dışarıda yiyeceğiniz bir öğün fiyatında bir haftalık bir servis alıyorsunuz efendim denemenizi mutlaka tavsiye ederim
usta öğün 150 tlymiş 2 simit 20 tl bi de bimden dost ayran aldım paş taçlasa 10 tl o da 30 tl 5 öğün paramı adam tek öğünde yiyor ketenpereye geldik ustaKim öğünü 150 tl ye yiyor ?
usta öğün 150 tlymiş 2 simit 20 tl bi de bimden dost ayran aldım paş taçlasa 10 tl o da 30 tl 5 öğün paramı adam tek öğünde yiyor ketenpereye geldik usta
Yani bir genelleme yapmadım konuyu çekiştirmeye gerek yok fiyatlar belirtildiği gibidir.Kim öğünü 150 tl ye yiyor ?
Ülkenin geldiği hale bak a*ına koyim adam 2 simit bimden dost ayran felan yiyor bunu da öğün sayıyor.usta öğün 150 tlymiş 2 simit 20 tl bi de bimden dost ayran aldım paş taçlasa 10 tl o da 30 tl 5 öğün paramı adam tek öğünde yiyor ketenpereye geldik usta
hocam listeye scriptersrift koyma sansimiz var midir?, youtube uzerinden denk gelmistim, internal, ucretsiz ve undetected oldugu soyleniyor uzun suredir. Kirmizi faktor ve ban konusunda kendi yorumlarinizi / deneyimlerinizi katarak yesillendirirseniz harika olurHayır dostum iş yoğunluğundan pek vakit ayıramadım bu sıralar yakında her şeyi güncelleyeceğim
katılıyorum lütfen şu retrowaremidir ceza mıdır exteria mıdır nedir şunu bi düzelt kral @MurkyFutureKonuya update bekliyoruz hocam
Ağlamaya devam edebilirsin.katılıyorum lütfen şu retrowaremidir ceza mıdır exteria mıdır nedir şunu bi düzelt kral @MurkyFuture