MasterMind
Gold Üye
Şu paylaştığın GIF her yerde karşıma çıkmaya başladı olayı ne?
Şu paylaştığın GIF her yerde karşıma çıkmaya başladı olayı ne?
Yapay Zeka ile oluşturulan bir kuş türüŞu paylaştığın GIF her yerde karşıma çıkmaya başladı olayı ne?
cs2 de rage oynamayanmı var kanka allah aşkına .dBu olay çok karmaşık hocam ya, ben mesela rahat 1.5 aydır blacksector kullanıyorum rage'de kullandım çoğunlukla hiç yasaklanmadım. Video konusunda emin değilim hafif kilolu biriydi yanlış hatırlamıyorsam tabi fake sırf rakip firmaların dalgasıda olabilir
O gün hile geldi otoyla baseden vuruyor resmencs2 de rage oynamayanmı var kanka allah aşkına .d
Hayır dostum iş yoğunluğundan pek vakit ayıramadım bu sıralar yakında her şeyi güncelleyeceğimKonuyu unuttun herhalde?
ay başı geliyo bakıcaz bişeyler senin 1. tavsiyen neyse onu alalım kral beklemedeyimHayır dostum iş yoğunluğundan pek vakit ayıramadım bu sıralar yakında her şeyi güncelleyeceğim
buyrun isterseniz bize bir şans tanıyınay başı geliyo bakıcaz bişeyler senin 1. tavsiyen neyse onu alalım kral beklemedeyim
estağfurullah hocam şans tanımak felan haddimiz değil aklımdasınız bütçe ayırabilirsem ilk tercihlerimden birisiniz merak etmeyinbuyrun isterseniz bize bir şans tanıyın