adnağdnhgallah ne verdiyse
adnağdnhgallah ne verdiyse
İLK DEFA ÇALIŞAN BULDUM E.S![]()
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
pythonla yapma la cpp ile yapeyw pytonla hile yapıyordum tamda![]()
kanka suanpythonla yapma la cpp ile yap
ai ile yapıyosan zaten bilmiyosan eğer en azından cpp ile daha fazla şey yaparsın. ve daha kaliteli gözükür.kanka suan
glow esp
anti flash
fovchanger
buunyhop var daha eklemeye çalısıyorum eğlence amaçlı zaten yoksa çekmem bu işkenceyi zor
kanka biliyorum zaten ai ile yapıyorum ama canım extarnal yanı pytonla yapmak isitiyom bu adamda glow esp attı ya bi geliştireyim src publarım zaten az daha modül ekliyimai ile yapıyosan zaten bilmiyosan eğer en azından cpp ile daha fazla şey yaparsın. ve daha kaliteli gözükür.
yineden teşeküreklrai ile yapıyosan zaten bilmiyosan eğer en azından cpp ile daha fazla şey yaparsın. ve daha kaliteli gözükür.
python cok dar bi dil yani ai ile yaptıgın ıcın her turlu yapacaksın. o yuzden iyi olanı yapmak daha mantıklı değil mi?kanka biliyorum zaten ai ile yapıyorum ama canım extarnal yanı pytonla yapmak isitiyom bu adamda glow esp attı ya bi geliştireyim src publarım zaten az daha modül ekliyim
yineden teşeküreklr
PYTON LA YAPACAĞİMpython cok dar bi dil yani ai ile yaptıgın ıcın her turlu yapacaksın. o yuzden iyi olanı yapmak daha mantıklı değil mi?
YORUM KASMA KANKA NE BOS YAPTINPYTON LA YAPACAĞİM
<3İLK DEFA ÇALIŞAN BULDUM E.S