CS2 glow hilesi Python ( open source )

ne anlatıyorsun bı şey bildigin yok boş boş yorum kasma _write() _write_u() WriteProcessMemory kullanarak glow efekti veriyor gerçek maçta kullandığın an hesap kırmızı faktör ve vac tespit edebiliyor belleğe yazdırmayı o zaman python external ne anlamı var internal yap safe takıl o zaman? externalın amacı bellı etmemektır faktör düşmemesidir
ne mal adamsın external hile ban risksiz hiledir safew takılcak adam takılır vac writeprocessmemory'i nasıl algılayacak yapay zekaya atıyorsun kodu yapay zekanın yazdıklarını elle düzeltip atıyorsun türeme seni

ne mal adamsın external hile ban risksiz hiledir safew takılcak adam takılır vac writeprocessmemory'i nasıl algılayacak yapay zekaya atıyorsun kodu yapay zekanın yazdıklarını elle düzeltip atıyorsun türeme seni
ne anlatıyorsun bende öyle demiyor muyum geçmişteki mesajlara bak burda ilgi arama benden prim vermiyeceğim cgde src bulup hile yaptım diye gezmeye devam et sen dostum

olum neyin dramasını cevirdiniz la free py hile kullanan kullansın kullanmayan kullanmasın

Image

E.s kusursuz ypmış ama he prompt sağlam herhalde

ne yaşıyon kk adam öylesine atmış birde bellekten ban direkt yiyen vanguard vr
promt yok elle hafif düzeltmeler yaptım hali hazırda 2025'den kalma bir yapım vardı offsetleri güncelleyip bellek sistemini cart curt elle ekledim sadece düzeltmeleri ve dier şeyleri antigravty yaptırdım kolay fix yani 10dk max ama py glow dışı hile kullanmak aptallık sadece glow mantıklı

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Geri
Üst Alt