primordial hayatımda gördüğüm en dandik hile visualleri güzel ama oynanış açısından hiç hoşuma gitmiyor aası falan baya kötüydü csgo zamanı bide birkaç kere wavesine denk geldim sub aldım beğenmedim bıraktım hiç hwid girmedim sanırım hesabı verebiliyorumaga varya tam olarak 4 ay öncesine kadar ben primordial invite satan ariyordum butcem 20 25 civariydi 10 gundur devamli aradim bulamadim pes ettim suanda param yok
ama gerci primordial cs2 icin daha cikmamisti heralde
Yani hocam katılıyorum eksikleri olan bir hile (hemde baya bir eksiği olan bir hile) ama sub aldıktan sonra invite kodu alıp satabilmek extra bir özellik (eğer satabilirsen). İlk başta hileden benimde umutlarım vardı ama oynadıktan sonra görüşlerim değişti. Hem cs2 hemde csgo oynadım ikisinde de elime verdiler (hvh'de) ama belki benimle ilgilidir. Deneyimi olan birisi daha başarılı olabilir bence. Benim pek tecrübem yoktu hvh için.primordial hayatımda gördüğüm en dandik hile visualleri güzel ama oynanış açısından hiç hoşuma gitmiyor aası falan baya kötüydü csgo zamanı bide birkaç kere wavesine denk geldim sub aldım beğenmedim bıraktım hiç hwid girmedim sanırım hesabı verebiliyorum
ben genelde hvh sunucularinda neverlose ve gamesense kullanan adamları alıyordum çok rahat bir şekilde.primordial hayatımda gördüğüm en dandik hile visualleri güzel ama oynanış açısından hiç hoşuma gitmiyor aası falan baya kötüydü csgo zamanı bide birkaç kere wavesine denk geldim sub aldım beğenmedim bıraktım hiç hwid girmedim sanırım hesabı verebiliyorum
Katılıyorum hocam prim'in cs2 olarak bazı özellikleri eksik sadeceben genelde hvh sunucularinda neverlose ve gamesense kullanan adamları alıyordum çok rahat bir şekilde.
rekabetçi atmadım legit oynamadım pek oynadıysam 2 3 kere falandır ama ondada ban yemedim yani
ama rage olarak şunu söyleyebilirimki configin doğruysa çok fena bi hile zorlanmadan tık tık indiriyodum adamları