Satıyorum CS2/CSGO Primordial İnvite Kod

Konuya sadece spammerların yazması üzücü :)

Nerden iletişime geçebiliriz dc ismim
overpaladin

İnvite kodu satılmıştır. Şimdiye kadar mesaj atan herkese teşekkürler :)

Konuya sadece spammerların yazması üzücü :)
aga varya tam olarak 4 ay öncesine kadar ben primordial invite satan ariyordum butcem 20 25 civariydi 10 gundur devamli aradim bulamadim pes ettim suanda param yok :D
ama gerci primordial cs2 icin daha cikmamisti heralde

aga varya tam olarak 4 ay öncesine kadar ben primordial invite satan ariyordum butcem 20 25 civariydi 10 gundur devamli aradim bulamadim pes ettim suanda param yok :D
ama gerci primordial cs2 icin daha cikmamisti heralde
Hocam eğer şimdi almak istersen elime bir tane daha invite kodu geçti tekrardan fiyatı 20 dolar elbette. Eğer ilgilenirsen bana discord üzerinden ( morteee1 ) veya buradan ulaşabilirsin.

En yakın zamanda konudaki kanıtları vs yenileyip önünüze tekrardan sunacağım :)

Kanıtlar güncellenmiştir. Eğer ilgilenen olursa bana buradan veya discord üzerinden ( morteee1 ) ulaşabilirler. +UP

Son düzenleme:
balbazar sen primordial invite alana kadar gel ekle neverlose.cc de reseller yapıyorum nl al sitemin adını vermeyim ban yiyebilirim : discord adresim : evaaaxxxxx

değer mi sizce almalımıyım
Yani hocam bence hayliyle değer bir ürün. Sattığım için size kusursuz olarak tanıtmayacağım elbette. Bir kaç eksiği dışında bir eksiği yoktur yazılımın. Eğer discord üzerinden eklerseniz detaylı bir şekilde konuşabiliriz.

balbazar sen primordial invite alana kadar gel ekle neverlose.cc de reseller yapıyorum nl al sitemin adını vermeyim ban yiyebilirim : discord adresim : evaaaxxxxx
Sana gelince sc4mmer bey. İnsanları kandırmak nasıl bir duygu acaba çok merak ediyorum :) Lütfen bu arkadaşa inanıp almaya çalışmayınız kendisi sc4mmer'ın kendisidir zaten ifşalarıda internet üzerinde mevcuttur. Şuanda yan hesabından yazıyor yüksek olasılıkla.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt