CS2 BEDAVA HİLE Exteria CS2 Crâcked By LordH4SS4N (Paste)

Hile satıcısı koruma koymuştur diye düşünüyorum fakat kıran arkadaş bu korumaları bilerek devredışı bırakıp ismini de lekelemek istiyor da olabilir. Kullanan 10 kişiden 7’si ban yiyor. Flag yemedilerse eğer enteresan bir işçilik derler adama. Ayrıca satıcı arkadaş Allah akıl fikir versin şu loaderleri cartları curtları daha özene bözene tasarlayın ki reverser arkadaşların eline geçtiğinde öyle çocuk oyuncağı gibi kırılmasın. Hilene çok fazla güvendiğinden bahsediyordun ama hile kullanıcıya güven vermiyor. Bu açılan konunun sana geri dönüşünün ‘reklam’ olabileceğini düşünüyorsan eğer kesinlikle yanılıyorsun. Private slot mantığıyla olabildiğince satışlarını sınırlı tutmalısın ve hilene güveniyorsan eğer fiyatını yüksek tutmalısın ki oyuncak gibi kırılmasın.

Son düzenleme:
Hile satıcısı koruma koymuştur diye düşünüyorum fakat kıran arkadaş bu korumaları bilerek devredışı bırakıp ismini de lekelemek istiyor da olabilir. Kullanan 10 kişiden 7’si ban yiyor. Flag yemedilerse eğer enteresan bir işçilik derler adama. Ayrıca satıcı arkadaş Allah akıl fikir versin şu loaderleri cartları curtları daha özene bözene tasarlayın ki reverser arkadaşların eline geçtiğinde öyle çocuk oyuncağı gibi kırılmasın. Hilene çok fazla güvendiğinden bahsediyordun ama hile kullanıcıya güven vermiyor.
VAC sistemine karşı koruma sandığın gibi bir şey değil. Bir koruma ekleyip VAC'a karşı hileni koruyamazsın, sadece algılanmamak için kendi yöntemlerini kullanarak yazarsın her şeyi.
Crâck de olsa hilemi kullanıp ban yemedi kimse. Diğer hileleri kullanıp ya da fake hesaplarıyla ban yedim yazıyorlar. Hilenin orjinal halini 250ye yakın kişi kullanıyor kimse ban yemedi ve yemeyecek.
Ben kendi yazdığım kodu biliyorum ve o yüzden türkiyede en değerli hile açılan hesaba sahibim. Sadece ben değil, tüm kullanıcılarım prime çoğu da değerli hesaplarda açıyor.
Güven vermiyor demişsin dostum ama türkiyede exsense'den daha çok güvendiğin bir hile söyler misin? Muhtemelen yok.

Cracking konusunda haklısın, merak etme gereken neyse yapacağız.

sana geri dönüşünün ‘reklam’ olabileceğini düşünüyorsan eğer kesinlikle yanılıyorsun. Private slot mantığıyla olabildiğince satışlarını sınırlı tutmalısın ve hilene güveniyorsan eğer fiyatını yüksek tutmalısın ki oyuncak gibi kırılmasın.
Bu dediğin internalda olabilir belki ama external piyasası hiçbir zaman private olmaz, olsa da tutmaz. Yıllardır bu piyasada olan biri olarak bunu çok iyi biliyorum.
Ben en başından beri söylüyorum exsense en çok bilinen ve güvenilen external olacak.
Bu konu da hilenin tanıtımı için kısmen güzel oldu. Üstte bahsettiğim troller hariç kimse ban yemediği için.

VAC sistemine karşı koruma sandığın gibi bir şey değil. Bir koruma ekleyip VAC'a karşı hileni koruyamazsın, sadece algılanmamak için kendi yöntemlerini kullanarak yazarsın her şeyi.
Crâck de olsa hilemi kullanıp ban yemedi kimse. Diğer hileleri kullanıp ya da fake hesaplarıyla ban yedim yazıyorlar. Hilenin orjinal halini 250ye yakın kişi kullanıyor kimse ban yemedi ve yemeyecek.
Ben kendi yazdığım kodu biliyorum ve o yüzden türkiyede en değerli hile açılan hesaba sahibim. Sadece ben değil, tüm kullanıcılarım prime çoğu da değerli hesaplarda açıyor.
Güven vermiyor demişsin dostum ama türkiyede exsense'den daha çok güvendiğin bir hile söyler misin? Muhtemelen yok.

Bu dediğin internalda olabilir belki ama external piyasası hiçbir zaman private olmaz, olsa da tutmaz. Yıllardır bu piyasada olan biri olarak bunu çok iyi biliyorum.
Ben en başından beri söylüyorum exsense en çok bilinen ve güvenilen external olacak.
Bu konu da hilenin tanıtımı için kısmen güzel oldu. Üstte bahsettiğim troller hariç kimse ban yemediği için.

https://www.youtube.com/shorts/FWMv8ASaXog

Crâck Date ~ 22.10.2023
Crâcked By ~ LordH4SS4N

Status: Unknown

CS2 CHEAT

# Desteklenen Sürümler #
windows 10 all versions

# Hile nasıl çalıştırılır #
Hileyi Açın Gelen Cmd ekranı Boş olucak entera basın girin

# İndir #

# VT #

# SATIŞ SİTESİ #
@exsensical

# Not #
AİMBOT BOK GİBİ KULLANMAYIN

OYUNU TAM EKRAN PENCERELİYE ALINIZ
CEZA KARDEŞİM DLL LERİ EXEYE GÖMEMEMİŞSİN SENİN İÇİN GÖMÜP KORUMA BASTIM BÖYLE SATARSIN
SANA DEMİŞTİM İSTENMİYOSUN DİYE :D

# Thanks to #
@shqtz
@NeganW

France Napoleon GIF

kral konu açsan çok iyi olur Crâck hakkında Crâck nasıl yapılır ne öğrenmeliyiz nerden falan bilmek isteyen çok kişi vardır bence

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt