CS2 BEDAVA HİLE Exteria CS2 Crâcked By LordH4SS4N (Paste)

O değil de reklamımı güzel yaptın :D Sayende yeni güncellemede daha çok kullanıcım olacak.
@LordH4SS4N tşk
Seviyorum lan seni aslında. Böyle değişik hareketlerin olmasa iyi cocuksun da.
senin gibi pasterden hile alanın aklını dikiyim ben xD daha düne kadar pok yiyor s2k yalıyordun hala aynısın aw :D 2 - 3 tane müşteri bulunca girdiğin hallerin beni benden alıyor

Oha güzelmiş. ben de kullanmak istiyorum ban yedirir mi?

h4dqrrw.jpg

Google'a yazınca ilk sıradasın kardeşim hile satışının artıcağını düşünüyorum devamkeee!

Hile satıcısı koruma koymuştur diye düşünüyorum fakat kıran arkadaş bu korumaları bilerek devredışı bırakıp ismini de lekelemek istiyor da olabilir. Kullanan 10 kişiden 7’si ban yiyor. Flag yemedilerse eğer enteresan bir işçilik derler adama. Ayrıca satıcı arkadaş Allah akıl fikir versin şu loaderleri cartları curtları daha özene bözene tasarlayın ki reverser arkadaşların eline geçtiğinde öyle çocuk oyuncağı gibi kırılmasın. Hilene çok fazla güvendiğinden bahsediyordun ama hile kullanıcıya güven vermiyor. Bu açılan konunun sana geri dönüşünün ‘reklam’ olabileceğini düşünüyorsan eğer kesinlikle yanılıyorsun. Private slot mantığıyla olabildiğince satışlarını sınırlı tutmalısın ve hilene güveniyorsan eğer fiyatını yüksek tutmalısın ki oyuncak gibi kırılmasın.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt